Stockholm Västerås Airport Airport

Stockholm Västerås Airport

Traveling to Stockholm Västerås Airport? Let Logan Car Hire compare all the major and local car rental companies at Stockholm Västerås Airport to find you the right car for you. We search Avis, Hertz, Dollar, Enterprise, Budget and Sixt at Stockholm Västerås Airport

Car Rental Booking

Like us

Stockholm Västerås Airport News

Stockholm Västerås Airport
På söndag den 26 mars börjar sommartidtabellen.

Malaga, torsdag och söndag
Alicante, måndag och fredag
London, måndag, onsdag, torsdag, fredag och söndag

Kom och möt våren med oss.
6 days ago
Sebastian Lakatos - Det förvånar mig att man inte kan resa till Polen från Västerås flygplats. Krakow och Gdansk som är sådana populära destinationer bland svenskar. När jag var i Gdansk i september så hörde jag bara svenska (och norska) på gatorna.
6 days ago
Anke Lindholm - Till när gäller sommartidtabellen?
6 days ago
Siri Savelius - Kan man flyga från Västerås till Schweiz ?
1 week ago
Irene Damm - Äntligen
        
Stockholm Västerås Airport
Kom och ät Tacobuffé på SkyBistro
Tisdagar & Torsdagar 11.00 - 14.00, fri parkering under lunchen
Pris: 75:- inkl dryck samt kaffe & kaka

Välkomna
4 weeks ago
4 weeks ago
Alex Mårtensson - Härligt! Snart har ni förhoppningsvis lunch på vardagar och lockar kunderna som försvann när Jonnys var tvungna att stänga ner :)
        
Stockholm Västerås Airport
Direkttrafik till Visby under Almedalsveckan från Jönköping, Karlstad och Västerås
9 weeks ago
Ulla Strand - Jättebra !
        
Stockholm Västerås Airport
Nu är det bara en månad kvar till jul! Boka från Västerås Flygplats. Om du fick skriva upp en drömresa på önskelistan, vart skulle du helst flyga då? Se http://www.finnair.se
Timeline Photos
18 weeks ago
Karl Moses Westman - Under Granen? Det måste bli Gran Canaria - vårt älsklingshem. Längtar tillbaka hem.
18 weeks ago
Anna Holmgren - Malaga
        
Stockholm Västerås Airport
Ni har väl koll på Black Friday nu på fredag?!

Alla stäckor 549:-
Bokas på fredag 25/11 mellan kl. 13-15
Gäller alla avgångar januari-februari på alla våra linjer!!

Först till kvarn!
Timeline Photos
18 weeks ago
Eng Nic - Vilka destinationer är tillgängliga förutom Finland?
18 weeks ago
Josefina Björlund - När börjar ni flyga till Malaga igen?
        
Stockholm Västerås Airport
Tävla och vinn med Nextjet!
Delta i Nextjets julkalender! Varje dag kan du öppna en ny lucka och se vilka överraskningar som döljer sig bakom. Missa inga vinstchanser – prenumerera idag! Finns på apps.digitaljulkalender.se
Läs mer på http://www.nextjet.se
Timeline Photos
        
Stockholm Västerås Airport
Ny tidtabell!
Nextjet fortsätter att trafikera den nya flyglinjen mellan Västerås och Helsingfors. Det innebär att resenärer fortsättningsvis har tillgång till Finnairs globala nätverk via Helsingfors flygplats. Från och med den 21 november uppdateras dock tidtabellen till en tur och retur-resa per dag.

Den dagliga flighten avgår vid lunchtid från Västerås och är väl anpassad till Finnairs asientrafik som sker under eftermiddagen. Från Helsingfors kan resenärer smidigt ta sig vidare till över 17 resmål i Asien och drygt 60 i Europa.

– Vi har justerat tidtabellen och koncentrerar oss nu på den populära lunchflygningen. Vi ser att linjen kan bli bärkraftig och fortsätter därför trafiken trots att Västerås Flygplats har sagt upp avtalet med oss säger Henning Lindberg, Försäljnings- och Marknadschef Nextjet.

– Finnair ser fram emot att fortsätta samarbetet med NextJet. Flyglinjen möjliggör för resenärer att snabbt ta sig vidare till våra drygt 70 internationella destinationer, säger Robert Lönnblad, Skandinavienchef på Finnair.

De passagerare som bokat resa på avgångar som nu tillfälligt tas bort kommer att bli kontaktade av Nextjet och erbjudas andra resealternativ!
Timeline Photos
19 weeks ago
Annaliina Gynne - Låter mer än klokt att fortsätta driva linjen vidare med färre avgångar! Har flugit Västerås-Helsingfors el omvänt tre gånger i höst och tänker fortsätta göra så så länge möjligheten finns. Bra Nextjet!
19 weeks ago
Andreas Gustafsson - Ok väntar på svar då, då jag har bokat dom tiderna ni tagit bort i december.. men bra att ni fortsätter :)!
        
Stockholm Västerås Airport
Tokyo, Osaka eller Nagoya från Västerås Flygplats via Helsingfors! Från 5880:- tur o retur på http://www.finnair.se
Timeline Photos
19 weeks ago
Mia Annerfelt - Christoffer Annerfelt & Elin Ståhlnacke något för er kanske :-)
        
Stockholm Västerås Airport
Kolla http://www.myhelsinki.fi för tips att göra i Helsingfors. Kanske kryssning med Viking eller TallinkSilja dit och flyg hem? Eller tvärtom! Boka flyg från 549:- enkel resa på http://www.nextjet.se
Timeline Photos
        
Stockholm Västerås Airport
Soliga hälsningar från vår underbara flygvärdinna Malin som precis skall lyfta från ett soligt Helsingfors!
Vi önskar er alla en härlig helg!!
Timeline Photos
19 weeks ago
19 weeks ago
19 weeks ago
19 weeks ago
        
Stockholm Västerås Airport
Levi är den populäraste skidorten i Finland. De två snöparkerna, ett utbud av pister för slalom- och snowboardåkare samt ett livligt centrum är de största attraktionerna. Det är lätt att ta sig till Levi, du kan ta flyget till Kittilä, som ligger bara ett par kilometer bort. Världscupen i slalom med bland andra Frida Hansdotter hålls i Levi kommande helg!
Timeline Photos
        
Stockholm Västerås Airport
Nextjet i värmländsk solskenshistoria! Detta skulle vi även klara i Västerås, läs & mys: Fredag eftermiddag på väg hem. Mindre än 30 minuter kvar till flyget ska starta från Karlstad Airport. Vid incheckningen konstaterar jag att min telefon med plånbok ligger kvar i den låsta hyrbilen. Nyckeln till bilen är inlämnad i det låsta nyckelskåpet för hyrbilar.
Som brukligt så är inte hyrbilsdisken bemannad, men det finns en telefon för att ringa. Efter en stund så svarar Lars(?) från Europcar inne i Karlstad. Han konstaterar att han kanske kan hinna från Karlstad till flygplatsen, hämta nyckeln i skåpet, ut till hyrbilen och komma in med telefon och plånbok om han släpper allt för händerna och åker direkt.
Markpersonalen på flygplatsen kontaktar piloterna som avvaktar med start så länge det går.
Med telefon och plånbok kan jag kliva på planet som sedan länge är bordat av alla andra resenärer. Som mycket van flygresenär kan jag konstatera att det inte är många flygplatser som detta varit möjligt på.
Fantastisk service och hjälpsamhet minsann!
Gunnar från Umeå
Boka Helsingfors på http://www.nextjet.se
Flyg i Sverige & Norden. Billigt inrikesflyg & flygbiljetter | NextJet
21 weeks ago
Tina Österberg - Flygbolag och biluthyrare med SERVICE 👍 Det känns tryggt !!
        
Stockholm Västerås Airport
Oavsett om du vill uppleva de klassiska turistmålen eller söker något utöver det vanliga hjälper vi dig att upptäcka Asiens fascinerande dolda skatter. Med Finnair kan du boka och flyga från Västerås Flygplats till 17 storstäder i Asien. Utforska den fascinerande kontinenten och hitta de bästa resmålen för dig – vi har prisvärda flygresor från endast 3 900 SEK.
Utforska våra erbjudanden på http://www.finnair.se
Billiga flyg och flygresor till över 70 destinationer
        
Stockholm Västerås Airport
Höstlovstips! Besök stämningsfulla saluhallar. Helsingforsarna gillar familjeföretagarnas delikatesser i Hagnäs och Sandvikens saluhallar samt Gamla saluhallen. Mången stamkund reser in regelbundet från landsbygden och även utifrån världen för att fylla på sina lager. Boka på http://www.nextjet.se och se även rabatter för studenter, pensionärer och ungdomar. Från 549:- enkel resa!
Timeline Photos
21 weeks ago
Kerstin Ekholm - Har pratat med en anställd på flygplatsen som sa att större kabinväskor går bra - men inte i kabinen. De får lämnas i lastutrymmet, utan att checkas in. Och det kostar inget extra. ☺
21 weeks ago
Eva Gustafsson - Vill gärna flyga från Stockholm/Västerås. Så bekvämt och bra. Fler flyg till Medelhavet önskas.
21 weeks ago
Kerstin Ekholm - Vete sjutton! Ska snart åka med Nextjet och har just insett att man inte får ha vanliga kabinväskor ombord. Om det här ska vara "en genväg till Asien" och inte bara ett fjuttigt skutt till Helsingfors måste ju flygbolaget inse att man behöver livsviktiga saker i kabinen. Allt går bara inte att checka in! Många Asien-resenärer planerar att vara borta i månader!
21 weeks ago
Mattias Lundgren - Just landat o tar ca 30sek att komma ur terminalen eller 5min med incheckat bagage. Ingen resa i bilen att tala om hem heller. Så skönt att slippa Arlanda!
21 weeks ago
Hama AL Kurdi - Nice👍
        
Stockholm Västerås Airport
Är du ett fan av tv-serien Vänner? Då borde du flyga till Peking och besöka The Central Perk, kaféet som är en exakt kopia av vännernas favoritkafé i serien. En udda och rolig sevärdhet när man besöker staden. Se alla resmål och boka avresa från Västerås på finnair.se
Timeline Photos
        
Stockholm Västerås Airport
Helsinki Sauna Day 29 oktober närmar sig! Res till Helsingfors från 549:- se Nextjet.se. I Helsingfors väntar man på gäster från hela världen och har en stor variation av bastur öppnar! Kolla in hela listan här: http://www.helsinkisaunaday.fi
Helsinki Sauna Day
        
Stockholm Västerås Airport
Pressmeddelande från Nextjet 2016-10-18

Nextjet fortsätter att trafikera linjen Västerås – Helsingfors. Flyglinjen läggs alltså inte ned som det tidigare har rapporterats.

Västerås Flygplats upphandlade under sommaren en ny flyglinje till Helsingfors. Nextjet lämnade det vinnande anbudet, och startade flygningar den 15 september. Avtalet löper över 2 år, där uppstartsperioden helt naturligt har ett beräknat underskott. Över hela kontraktsperioden beräknades ett positivt tillskott för flygplatsen. Den senaste dagarnas intensiva medierapportering gör gällande att linjen läggs ned. Ett påstående som inte stämmer och inte heller kommunicerats av Nextjet . Rutten säljs och marknadsförs tillsammans med Finnair där Nextjet har ingått ett codeshare-samarbete.

Efter de första fyra veckorna har ca 1.000 passagerare flugit mot förväntade 1.200. Alltså ett något sämre utfall än budgeterat, men å andra sidan är linjen ung och bokningsingången för resor framåt i tiden är mycket god. Mot bakgrund av detta ligger beslutet kvar att fortsätta med trafiken.

– Vi är nöjda med bokningsingången, och vi vet att det tar tid innan passagerarna ändrar sina resvanor. Responsen från de som redan hunnit resa med oss är oerhört positiv säger Magnus Ivarsson, VD Nextjet.

Nextjet och Finnair ser att volymen av affärsresande till Asien, USA och övriga Europa samt resande lokalt till/från Finland för besök hos släkt och vänner finns i Västeråsregionen. Nu gäller det att regionens företag och invånare nyttjar linjen så att linjen säkras långsiktigt avslutar Magnus Ivarsson.

Nextjet är ett av Sveriges största flygbolag och bedriver reguljärtrafik, chartertrafik, ACMI-lease och flygfrakt. I reguljärtrafiken ingår både inrikes-och utrikesdestinationer. Stockholm Arlanda är vårt viktigaste nav och där är Nextjet det tredje största flygbolaget räknat i antal flighter per dag. 250 medarbetare betjänar 17 destinationer med 16 flygplan. Våra samarbetsavtal med Finnair, SAS, KLM, Air France, Wideroe, Air Baltic, British Airways och Qatar möjliggör vidareresor från Stockholm till destinationer i, och utanför, Europa.

För frågor, se http://www.nextjet.se
22 weeks ago
Avni Dervishi - BRA. Men, vill ni verkligen ha fler passagerare och större trovärdighet, då för ni göra det lättare att boka på större sajter också som resesidorna på pricerunner och prisjakt där trots att man skriver Västerås så får man bara Stockholm som alternativ och startpunkt för resan. Nextjet dessutom begränsar möjligheterna att boka en resa från Västerås och vidare mot till ex London. (se nedan bilden som jag tog för några minuter sedan). På nätet hemsida GICK INTE att boka till andra orter än Helsingfors. Som en västeråsare som verkligen vill se vår lilla flygplats blomstra, Mitt råd till er på Västerås Flygplats är: Menar ni allvar med att utöka antalet resenärer se till att underlätta bokningen.
23 weeks ago
Susanna Erkkilä - Va bra!🙂Flög till Helsingfors för ett par veckor sen och det gick så smidigt och fort! Trevlig personal på flyget som bjöd på kanelbullar på kanelbullens dag! 😀Tack!
23 weeks ago
Jasmine Dahlberg - Kommer det att tillkomma kommunikationer till Västerås nu? Det skulle öka försäljningen med tex en flygbuss från Sundsvall/hudik till Västerås. Nu är man tvungen att ta tåget till Arlanda.
23 weeks ago
Marika Wodzinski - Jättebra! Men satsa lite på marknadsföring, jag upptäckte linjen en morgon, på eftermiddagen fick jag höra att den skulle läggas ned. Ingen av mina vänner jag pratat med visste inte heller att denna linje fanns.
23 weeks ago
Arja Salakka - Utmärkt! Kommer att resa inom kort tid för första gången och en släkting flyger denna vecka med Nextjet till Hfors.
23 weeks ago
Marcus Jäder - Strålande !!!
23 weeks ago
Andreas Gustafsson - Super!! Hoppas det blir fler som åker så linjen blir kvar och till och med utökar inrikes!! Kan örebro så kan Västerås ha med :)!
23 weeks ago
Annaliina Gynne - Härligt att ni kommer att finnas kvar!
23 weeks ago
Birgitta Andersson - Så bra att ni finns kvar 👍👍👍
23 weeks ago
Malin Holm - Agne Varpila So good!!! 😉
        
Stockholm Västerås Airport
Sista dagen att boka Asien-kampanjen med Finnair, gäller tom 17oktober🔆se tidigare länk!
Timeline Photos