Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta Airport

Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta

Traveling to Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta? Let Logan Car Hire compare all the major and local car rental companies at Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta to find you the right car for you. We search Avis, Hertz, Dollar, Enterprise, Budget and Sixt at Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta

Car Rental Booking

Like us

Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta News

Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Secretarul de Stat al Ministerului Transporturilor, domnul Virgil – Dragoș Titea, s-a aflat miercuri, 16 august 2017, într-o vizită de lucru la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, unde a avut o intrevedere cu reprezentanții conducerii, domnii Bogdan Ionuț Artagea, Director General și Horia Mihail Acatrinei, Director Economic, pentru a discuta aspecte ce țin de îmbunătățirea condițiilor de operare pe aeroport precum și sporirea nivelului de siguranță și securitate aeroportuară.
În cadrul întalnirii, au mai participat la discuții reprezentanții Sindicatului Independent al Aeroportului, domnii Fotu Cristian, Președinte și Boldea Gabriel, Vicepreședinte precum și domnul Victor Onofrei, Director DSNAR Constanța, fiind prezentate aspecte ce țin de activitatea curentă și noi planuri de dezvoltare.
Întâlnirea s-a încheiat cu vizita aeronavei US Navy Boeing P-8A Poseidon, ce a aterizat pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța în vederea participării la evenimentele prilejuite de sărbătorirea Zilei Marinei Române.
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
18 minutes ago
Daraba Mioara - Curse Barcelona Kogălniceanu vor fii in curand?
1 day ago
Marian Neacsu - Pentru d_na Suzanna,!?===ora exacta,o stabileste Bucuresti, daca inca nu a_ti procesat...punct.
1 day ago
Cristi Tusa - 🤔🤔🤔🤔🤔
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Un oaspete deosebit : Boeing P-8A Poseidon.

US Navy Boeing P-8A Poseidon ‎ a aterizat pe Aeroportul International Mihail Kogălniceanu Constanța în vederea participării la evenimentele prilejuite de sărbătorirea Zilei Marinei Romane.

P-8A Poseidon inlocuieste, ca avion anti-submarin cu raza lunga P 3C Orion și este capabil sa execute supraveghere maritima, lupta impotriva tintelor de suprafata, ELINT (electronic signals intelligence), interdictie navala (blocada) si altele.

O delegație aparținând Fortelor Navale Romane condusa de Şeful Statului Major General, General Nicolae-Ionel CIUCĂ‎, a vizitat aeronava expusa în static display interactionand cu echipajul.
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța s-au desfășurat astăzi, 4 august 2017, activități cu ocazia „Zilei pasagerilor – Constanța 2017”.
Împreună cu Centrul European al Consumatorilor din România, acțiunea desfășurată a fost una de informare, sprijin și consultanță pentru persoanele care călătoresc în Europa. În cadrul evenimentului au fost distribuite pliante de informare privind drepturile pasagerilor și acordarea de consultanță pasagerilor interesați de drepturile lor legale.
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
1 week ago
Elena Apostol - Felicitari pentru reusitele d-voastra ! Exista vreo probabilitate pentru zboruri directe catre Lyon ?
2 week ago
Roxana Dia - Buna ziua! O zi a portilor deschise sau un show aviatic cand veti organiza?
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Peste 1700 de pasageri au fost deserviti ieri pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta, calatorind de la/catre Paris, Milano, Londra, Istanbul, (zboruri regulate) Viena, Strassbourg, Tel-Aviv, Salzburg si Linz (zboruri charter).
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
1 week ago
Eremia Traian - Bravo...eram sigur ca se poate. Trebuia doar vointa. Dupa cum spune vestita zicala "build it and they will come" dati drumul la curse si pasageri vor fi din ce in ce mai mult pentru ca si Constanta devine mult mai accesibila oamenilor de business
2 weeks ago
Catalina-Aniela Cojocaru - Ar fi bun un zbor Kogălniceanu - Oslo :)
2 weeks ago
Matei Vulcan - Constanta totusi nu este oras doar cu caracter sezonier...sant aici oameni care circula des cu avionul ,si trebuie plecat cu 4-5 ore inainte de acasă la veșnicul Otopeni ,sau in cazul meu cu un copil mic,cu o seara inainte si platit si o noapte de cazare.iar aeroportul nostru,perfect functional de altfel,e doar de forma
2 weeks ago
Matei Vulcan - Poate va da de gandit ceva:aeroportul Cluj Napoca deservește in linii mari un oras cu același nr de locuitori ca si cta,si cateva județe din jur Sălaj Bistrița alba exact ca si noi aici:Tulcea,Galați braila.de ce la Cluj a explodat practic traficul pe aeroport ,iar la noi gem si curg autocarele si microbuzele spre Otopeni?oare ce imi scapa?
2 weeks ago
Ionescu Tudor - Sa vezi din Octombrie ce latra cainii.
2 weeks ago
Diacu Mirela - Kogalniceanu -Germania aveti zboruri?
2 weeks ago
Filip Cristina - Felicitări! E vis să iei avionul din apropiere de casa:)
2 weeks ago
Kavik Kavik - Din iarna....170 pe saptamana :(
2 weeks ago
Corina Alexandru - Sau constanta bucuresti aveti???
2 weeks ago
Aurora Stancu - Sa aveti zile senine , zboruri cat mai multe si padageri cat mai multi.
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Reduceri de vara Blue Air
Reducerile de vara continua cu 15% discount pentru urmatoarele rute:
• din Bucuresti catre Bologna, Hamburg, Oslo si retur
• din Cluj-Napoca catre Hamburg, Larnaca, Liverpool, Londra si retur
• din Constanta catre Bruxelles, Iasi, Milano, Paris, Roma si retur
• din Iasi catre Constanta, Glasgow si retur
Perioada de calatorie este 28 iulie 2017 – 24 martie 2018.
Promotia este valabila intre 28 – 30 iulie 2017.
Reduceri de vara Blue AirReducerile de vara continua cu 15% discount
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Zbor de stat / VIP pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanța
Duminică 16 iulie 2017, Delegaţia oficială din China, condusă de Domnul Liu Yunshan,‎ a decolat de pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanța la bordul unei aeronave A330-200, aparținând Air China.
Delegaţia a fost însoţită la aeroport de către Ministrul Turismului, domnul Mircea Titus Dobre. Conducerea aeroportului, reprezentată de domnul Director General Bogdan Ionuț Artagea, a întreprins toate măsurile necesare în vederea operării în condiții de siguranță și securitate a acestui zbor special.
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
4 weeks ago
Munteanu Florin - Cu cine s-au intalnit comunistii din China?
4 weeks ago
Ionescu Tudor - Eveniment major chiar...asa cevaaa.
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Partenerii nostri Blue Air vin cu o noua promotie:
Reducerile de vara continua cu 15% discount pentru urmatoarele rute Blue Air:
din Bucuresti catre Bologna, Bordeaux, Catania, Torino si retur
din Bacau catre Bologna, Catania si retur
din Cluj-Napoca catre Liverpool, Nisa si retur
din Constanta catre Bruxelles, Milano, Paris, Roma si retur
din Iasi catre Bruxelles, Florenta, Koln Bonn, Milano, Munchen, Torino si retur
Perioada de calatorie este 14 iulie 2017 – 24 martie 2018.
Promotia este valabila intre 14 – 16 iulie 2017.
Timeline Photos
5 weeks ago
Antonela Cleo Nedelcu - Vesti bune!!! Felicitări pt inițiativa
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
In data de 11.07.2017 a fost emis noul certificat de autorizare care atestă că S.N. A.I.M.K.C. S.A. îndeplinește cerințele de fond și cele esențiale privind aerodromurile, stabilite de Regulamentul UE 216/2008 și regulile sale de implementare stabilite prin Regulamentul UE 139/2014, prin condițiile noului certificat atestându-se caracteristicile pistei de aterizare-decolare cu cod de referință 4D și un sistem de management conform normelor Agenției Europene Privind Siguranța Aviației Civile — EASA.
Astfel, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța este al treilea aeroport certificat de Autoritatea Aeronautică Civilă Română pentru respectarea reglementărilor europene.
Certificatul a fost obținut în urma unui proces de conversie, început în urmă cu peste 2 ani și care s-a desfășurat în toate domeniile de activitate aeroportuară, implicând atât lucrări la infrastructură cât și îmbunătățiri operaționale.
Obiectivul principal al S.N. A.I.M.K.C. S.A. îl reprezintă creșterea constantă a calității serviciilor prestate, îmbunătățirea continuă a condițiilor asigurate călătorilor și aeronavelor care tranzitează aeroportul, precum și asigurarea celui mai înalt nivel de siguranță și securitate conform standardelor internaționale.
Timeline Photos
5 weeks ago
Elena Liliana Aldea - Ne bucuram ca, Aeroportul International Mihail Kogalniceanu are deja mult mai multe zboruri in tara si in strainatate! Ma bucur ca pot calatorii de la mine din Oras insa se impune dotarea si modernizarea bazei materiale existenta! Odata cek-inul facut sa nu mai fie nevoie sa stai la coada si alte mici neajunsuri! Nu este problema de noi localnicii, noua ne prinde bine oricum.... Este vorba de cei care ne viziteaza litoralul! Nu trebuie sa lasam impresia ca au coborat inapoi in pestera ☺. In rest sa auzim numai de bine! Mult succes!
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Turkish Airlines prezinta zboruri dus intors de la Constanta catre Istanbul incepand de la doar 109€, toate taxele incluse.
Pentru a fi eligibil pentru aceasta promotie, perioada de achizitionare a biletelor trebuie sa fie cuprinsa intre 10 si 23 IULIE 2017, iar perioada calatoriei trebuie sa fie cuprinsa intre 01 OCTOMBRIE 2017 si 15 MARTIE 2018.
Tarifele sunt valabile la achizitionarea biletelor de pe website-ul oficial Turkish Airlines https://goo.gl/AQpYEF . In birourile de vanzari Turkish Airlines si agentiile de turism tarifele pot varia.
Flights from Constanta to Istanbul | Turkish Airlines
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Reduceri de vara Blue Air!
Reducerile de vara continua cu 15% discount pentru urmatoarele rute:
• din Bucuresti catre Hamburg, Liverpool, Lisabona, Milano, Oslo, Roma si retur
• din Cluj-Napoca catre Birmingham, Hamburg, Larnaca, Liverpool si retur
• din Constanta catre Bruxelles, Paris, Roma si retur
• din Iasi catre Florenta, Glasgow, Munchen, Valencia si retur
Perioada de calatorie este 7 iulie 2017 – 24 martie 2018.
Promotia este valabila intre 7 – 9 iulie 2017.
Rezerva-ti biletele pe http://www.blueairweb.com, la Call Center sau la agentiile partenere si te poti inscrie in concursul Blue Air cu premii saptamanale de 10.000 €!
Blue Air, regaseste-te acolo unde esti cu adevarat!
Reduceri de vara Blue Air!Reducerile de vara continua cu 15% discount
5 weeks ago
Su An - Curse Germania-Constanta pe timp de vara ????
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Wizzair ofera reducere de 20% pentru toate zborurile catre Regatul Unit. Reducerea se aplică pentru tarife, incluzând taxele, costurile obligatorii și bagajele mici de mână (maximum: 42 x 32 x 25 cm), dar exclude taxa de administrare. Această promoție este valabilă de pe 5 iulie, ora 00:00, până pe 6 iulie, ora 00:59, ora Europei Centrale și de Est. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil.
Wizzair ofera reducere de 20% pentru toate zborurile catre Regatul Uni
5 weeks ago
Sorina Enache - Cate zboruri pe saptamana sunt catre Londra si in ce zile?
6 weeks ago
Paul Si Rodica Tudorache - Cat este biletu Constanța-Cluj
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Doar 3 zile au mai ramas pana la cel mai mare eveniment din Constanta. Fie ca esti in Cluj, Tmisoara, Roma, Paris, Istanbul, Londra, Milano sau Bruxelles ia-ti acum biletul de avion si vino la malul marii pentru o experienta de neuitat! #Neversea #AeroportulKogalniceanu #Constanta
6 weeks ago
Kotys Shuer - Bravo, o prezentare frumoasă, în sfârșit,... mândră de Constanța.
6 weeks ago
Andreea Iftimie - Curse Constanța-Atena pe cand???
6 weeks ago
Capac Mihaela - de preturi nu comenteaza nimeni,sunt asa de mari !!!!! ca sa zbor la Cluj costa in august 140-160 eur cit un zbor la Madrid
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Wizzair ofera reducere de 20% pentru toate zborurile catre Regatul Unit. Reducerea se aplică pentru tarife, incluzând taxele, costurile obligatorii și bagajele mici de mână (maximum: 42 x 32 x 25 cm), dar exclude taxa de administrare. Această promoție este valabilă de pe 22 iunie, ora 00:00, până pe 23 iunie, ora 00:59, ora Europei Centrale și de Est. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil.
Timeline Photos
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Astazi 16 iunie 2017, la Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta a avut loc evenimentul de inaugurare a rutelor interne operate de compania aeriana Blue Air.‎
Evenimentul a fost marcat de o conferinta de presa urmata de salutul tunurilor de apa pentru aeronava și invitația către toți participanții la o felie din tortul tematic.
Mulțumiri speciale Blue Air , Asociația Litoral Delta Dunării și Federația Asociațiilor de Promovare Turistica.‎
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
8 weeks ago
Mariana Singureanu - Felicitari!
8 weeks ago
Ionescu Tudor - Cand ruginesc frunzele pleaca toti. Mai ramane turkish.cu 4 pe saptamana. #Frectie
8 weeks ago
Aurora Stancu - Felicitari si la cat mai multe curse.RESPECT SI ONOARE pentru acest aeroport.
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Vrei sa castigi 10 000 euro?
Nu este o gluma. Iti oferim sansa de a castiga 10.000 €!
Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi un bilet de avion Blue Air in perioada 16 iunie – 13 iulie 2017, pentru orice ruta sau data de calatorie, si esti inscris in tragerea la sorti.
Urmareste pagina Blue Air de Facebook si poti castiga 10 000 de euro saptamanal, bani pe care ii poti folosi sa transformi cel mai banal concediu intr-o vacanta ideala!
Blue Air, regaseste-te acolo unde esti cu adevarat!
Timeline Photos
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta împreună cu Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta și Turkish Airlines Constanta au avut placerea de a invita agențiile de turism din Constanta pe aeroport. In cadrul vizitei au fost prezentate facilitățile aeroportului, precum și operarea unui zbor Turkish Airlines.#AeroportulConstanta #TurkishAirlinesConstanta #CCINA
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
9 weeks ago
Aurora Stancu - Felicitari.Ne mandrim cu voi.Succes pe viitorul frumos care va apartine.RESPECT PENTRU NISTE OAMENI DEOSEBITI.
9 weeks ago
Ana Ionut Costin - Super. Sper sa continuati asa Felicitari pentru cursa Roma-Constanta
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Wizz Air ofera astazi 14.06.2017 o reducere de 20% la tarifele WIZZ Discount Club, inclusiv pentru taxele, costurile obligatorii și un bagaj mic de cabină (max: 42x32x25) dar exclude taxa de administrare. Reducerea este valabilă numai dacă membrul WDC este pasager. Această promoție este valabilă pe 14 iunie, de la 00:00 la 23:59, orele Europei Centrale și de Est. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil.
Timeline Photos
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Astăzi aniversam 4 ani de operare Turkish Airlines pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta!
Cu 4 frecvente pe săptămână, Turkish Airlines leagă Constanta de Istanbul si multe alte destinatii via Istanbul, oferind servicii de înaltă calitate pentru pasageri.
#AeroportulKogalniceanu #TurkishAirlines #CND #IST #FromConstantaToTheWorld
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
10 weeks ago
Razvan Petcu - Pe când și alte destinații directe?
10 weeks ago
Aurora Stancu - Felicitari tuturor.
10 weeks ago
Stelian Magherusan - La mulți ani! Doar ce am aterizat de la Paris.