Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta Airport

Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta

Traveling to Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta? Let Logan Car Hire compare all the major and local car rental companies at Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta to find you the right car for you. We search Avis, Hertz, Dollar, Enterprise, Budget and Sixt at Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta

Car Rental Booking

Like us

Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta News

Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
"Descoperiţi noile promoţii Turkish Airlines cu plecare din Constanţa http://www.turkishairlines.com. Noi tarife promţionale pentru Guangzhou, Beijing, Bangkok, Phuket, Male, Antananarivo, Mauritius, Seychelles, Atlanta și Miami."
3 weeks ago
- E deschis aeroportul ?
3 weeks ago
- Curse pe timp de vara Germania-Constanta ??
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Zboară din #Constanța către #Istanbul și profită de promoția Turkish Airlines!
Tarife începând de la 99 euro.
Perioadă vânzări: 8- 31 Ianuarie 2018
Perioadă călătorie: 15 Ianuarie- 10 Iunie 2018
Pentru mai multe detalii acesați https://www.turkishairlines.com/ !
Zboară din #Constanța către #Istanbul și profită de promoția Tur
4 weeks ago
- Curse Germania-Constanta pe timp de vara ⁉
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Azi, 16.01.2018, ora 08.00, aeroportul este deschis operării aeronavelor în condiţii de iarnă. Se lucrează în permanenţă cu utilajele de deszăpezire (freze, lame, perii cu suflantă etc.)
Toate utilajele de deservire tehnică a aeronavelor au fost verificate în vederea funcţionării lor în parametrii optimi.
Deoarece există o preocupare permanentă a conducerii aeroportului pentru desfăşurarea traficului aerian în cele mai bune condiţii de siguranţă şi securitate, s-au pus în aplicare măsurile prevăzute în Programul de pregătire a S.N. Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu-Constanţa S.A. pentru sezonul de iarnă.
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
4 weeks ago
- Se lucreaza pentru cine? Ca marea majoritate a celor care ar avea nevoie de serviciile aeroportului pentru a circula in Europa in continuare, marea majoritate umfla buzunarele firmelor de transport catre Otopeni, in conditiile in care de pe Kogalniceanu se poate pleca doar vara. Iarna, companiile aeriene nu ofera aceleasi servicii pe car ele ofera pe timp de iarna. N-am inteles de ce Wizz pleaca spre Londra de trei ori pe saptamana de pe Kogalniceanu, dar spre alte orase europene nu.
5 weeks ago
- Am inteles, ati curatat pista in caz ca vine un avion pe la voi...dar pe umflatii aia din conducere i-ati dat afara? Ca pareau foarte competenti, din atitudine se vedea asta. Hai puneti o poza cu top managerii, va rugam frumos...sa nu uitam cui se datoreaza realizarile aeroportului.
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa a încheiat activitatea desfăşurată în anul 2017 înregistrând rezultate superioare faţă de anul 2016. În aceste condiţii, în perioada ianuarie - decembrie 2017 s-a înregistrat un trafic total (comercial și necomercial) de 135.742 pasageri, în creştere cu 18% faţă de anul 2016.
De asemenea, a fost înregistrat un număr de 6.478 mişcări aeronave (aterizări şi decolări), în creştere cu 45% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
În ceea ce privește traficul comercial de pasageri, variația de creștere pentru anul 2017 versus anul 2016, este de 28%, valoarea înregistrată fiind de 127.635 pasageri rezultați din curse efectuate în regim regulat, charter și aviație generală, fiind al treilea an consecutiv în care traficul comercial de pasageri crește cu peste 25%.
Pentru sezonul estival 2018 companiile aeriene vor menține cursele regulate după cum urmează:
- Istanbul și Londra - 4 frecvențe/săptămână),
- Cluj-Napoca - 3 frecvențe/săptămână
- Oradea - 2 frecvențe/ săptămână
- Timișoara - 3 frecvențe/ săptămână
- Paris - 2 frecvențe/ săptămână
- Milano - 2 frecvențe/ săptămână
- Bruxelles -1 frecvență/ săptămână
Totodată, începând cu 16.06.2018, Nordica, compania aeriană națională a Estoniei lansează noi zboruri directe pe ruta Tallinn – Constanța – Tallinn, la început cu o frecvență/ săptămână și începând cu 27.06.2018, cu 2 frecvențe/săptămână.
Principalul obiectiv de trafic pentru anul 2018 este consolidarea rutelor deja existente și atragerea în continuare de noi operatori aerieni, prognozată fiind o creștere de 5% a traficului comercial.
5 days ago
- Un trafic foarte mic, fata de celelalte aeroporturi din tara! mai ales ca sunt foarte multi calatori care ar putea pleca direct spre destinatii din Europa! pacat mai vor sa cresaca economic zona! cu cine ? cu PSD?
5 weeks ago
- Heiiii, ninge, avem plecari zilele astea, care este starea aeroprtului???
5 weeks ago
- Felicitări! Dar asteptăm de mult și rute Kogălniceanu-MADRID! Păcat... sunt mulți călători din zona Dobrogei și ar fi rentabil atât pentru ei cât și pentru dumneavoastră!
5 weeks ago
- Spania - Madrid ,de ce nu...?!? Si incheiati un contract de transport pasageri regulat pe relatia Aeroport M.Kogalniceanu- Constanta - Tomis 3 - Gara. - la un pret decent , nu cum pretind cei de la " Direct Aeroport" ~•~ 30 d lei pe sens~•~...Echitabil ar fi de la 10/ la max 15 lei... Dar cum in Romania " toate afacerile si serviciile se fac in dauna clientului" cu siguranta " opiniile si propunerile " vor ramane doar simple vorbe ...
5 weeks ago
- Ar fi bine să fie Constanța - Roma măcar două zboruri pe săptămână că trei erau prea multe
5 weeks ago
- Deschideti aeroportul pe tot parcursul anului...Este un aeroport important si ne este de ajutor...de altfel ar trebui adaugat zborul venetia-constanta nu numai Milano care este foarte departe...luati in considerare ca nu ve-ti avea de pierdut
5 weeks ago
- Pe lângă Timișoara și Cluj-Napoca ar trebui să luați în calcul și curse spre Suceava, Iași măcar în sezonul estival .
5 weeks ago
- Am ales Kogalniceanu doar pt ca e aproape,in rest angajati flegmatici si f zelosi!
5 weeks ago
- España 🇪🇸 fffoarte important sunt mai multi romani, ca in Londra, faceti ceva ca atatea escale, nu e normal.
5 weeks ago
- Felicitari si va doresc sa aveti cat mai multe curse si foarte multi pasageri.
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Zboară din #Constanța către #Istanbul și profită pe promoția Turkish Airlines!
Tarife începând de la 99 euro.
Perioadă vânzări: 8- 31 Ianuarie 2018
Perioadă călătorie: 15 Ianuarie- 10 Iunie 2018
Pentru mai multe detalii acesați https://www.turkishairlines.com/ !
Zboară din #Constanța către #Istanbul și profită pe promoția Tur
6 weeks ago
- ar fi mai convenabil Anglia-Kogalniceanu sau Scotia-kogalniceanu ...toata lumea ar avea de castigat inclusiv aeroportul
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
An de an, Mosul face un popas si la aeroport. Rasetele copiilor cuprind intreaga aerogara. Fiecare pregateste cate ceva pentru Mos Craciun: un gangurit, un cuvant, un vers, o strofa, un cantec...
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
8 weeks ago
- Vai , vai, dar ce craciunite frumoase are moşu!
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Bilanţ activitate
Octombrie 2017

Ianuarie – Octombrie 2017
Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa S.A. a încheiat activitatea desfăşurată în luna octombrie 2017 înregistrând rezultate superioare faţă de luna octombrie 2016. În aceste condiţii, societatea a înregistrat în luna octombrie 2017 un trafic total de 9620 pasageri, în creştere cu 7.8% faţă de luna octombrie 2016.
De asemenea, a fost înregistrat un număr de 634 mişcări aeronave (aterizări şi decolări), în creştere cu 94% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
Urmare a celor prezentate mai sus, în perioada ianuarie - octombrie 2017, pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa s-a înregistrat un trafic total de 123.355 pasageri, în creştere cu 19% faţă de aceeași perioadă a anului 2016. De asemenea, a fost înregistrat în perioada ianuarie – octombrie 2017 un număr de 5.390 mişcări aeronave (aterizări şi decolări), în creştere cu 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
În perioada ianuarie - octombrie 2017 au fost transportate 670 tone de marfă.
Anul 2017 a adus o oportunitate pentru dezvoltarea aeroportului prin inaugurarea bazei operationale Blue Air, ceea ce a dus la creșterea traficului de pasageri.
Pentru sezonul de vară 2018, Blue Air va lansa zborurile din Constanța către Bruxelles, Cluj-Napoca, Milano, Oradea, Paris și Timișoara, cu frecvențe crescute pentru rutele Constanta – Cluj-Napoca și Constanta – Timișoara, la trei zboruri pe săptămână și doua zboruri pe săptămână pentru Constanta - Oradea.
Bilanţ activitateOctombrie 2017Ianuarie – Octombrie 2017 Aeropo
13 weeks ago
- Pai cum vine asta? ca sa înregistrat un trafic total de 123.355 pasageri, in perioada ian-oct, în creştere cu 19% faţă de aceeași perioadă a anului 2016? cand in tot anul 2016 sau inregistrat 94594 pasageri? Anul acesta o sa cadem de pe locul 9 pe 11 la traficul de pasageri al aeroporturilor din Romania! o sa ne intreaca aeroporturile din Suceava si Oradea la traficul de calatori!
14 weeks ago
- Venezia constanta sau Treviso constanta
14 weeks ago
- Felicitari! Viena sau tarile nordice pe cand?
14 weeks ago
- Felicitari si la cat mai multe zboruri !
14 weeks ago
- De ce nu se zboară și spre Grecia?
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
În data de 6 noiembrie 2017 s-a desfaşurat auditul de reautorizare a societații ca agent de handling, aeroportul din Constanţa fiind singurul aeroport din țară autorizat pe servicii complete de handling pasageri/marfă/poștă.
Rezultatele acestui audit confirmă faptul că Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu – Constanţa respectă toate condiţiile impuse de reglementările în domeniul serviciilor aeroportuare, fiind evidențiate în facilitățile complete pe care aeroportul oferă pasagerilor și operatorilor aerieni.
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
15 weeks ago
- Succes pe viitor!! Angajari cand se fac la Aeroportul Mihail Kogalniceanu?
15 weeks ago
- Cine efectuează activitățile de handling pe aeroport?
15 weeks ago
- Felicitari si sa fie din ce in ce mai bine.Succes.
15 weeks ago
- Zboruri ceva?
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a finalizat cu succes cel de-al doilea audit de recertificare a Sistemului de Management al Calităţii implementat, audit efectuat de către organismul de certificare CERTIND, în conformitate cu cerinţele standardului ISO 9001:2008.

Cea de-a doua recertificare, cea de anul acesta, a evidenţiat câteva puncte forte de care suntem mândri: permanența orientare către client, preocuparea constantă pentru îmbunătăţirea proceselor şi serviciilor noastre, entuziasmul şi ataşamentul oamenilor faţă de serviciile pe care le prestează pentru pasageri.

Recunoaşterea venită din partea CERTIND reprezintă un aspect esenţial privind serviciile de calitate prestate în condiții de siguranță și securitate pentru pasageri, deoarece urmăreşte în esență principii precum imparţialitatea, competența și responsabilitate.
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Finalizarea proiectului
„Reabilitate Platforme de staționare aeronave incintă aeroport”

În data de 26.10.2017 s-a semnat recepția finală pentru proiectul privind reabilitarea platformelor de staţionare aeronave şi a bretelelor de acces la pista de aterizare/decolare din incinta Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, pe o suprafaţă totală de 155.253,68 mp.
Perioada de implementare: mai 2012 – august 2015.
Perioada de notificare a defecțiunilor: septembrie 2015 – septembrie 2017
Valoare totală proiect: 103.214.231,12 lei.

Prin acest proiect, Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanța promovează un sistem de transport durabil, în vederea facilitării transportului în condiţii de siguranţă, rapid şi eficient, pentru persoane şi mărfuri cu un nivel de servicii la standarde europene.
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
13 weeks ago
- Dar pista aeroportului cand oare va fi reparata? ca e varza!
16 weeks ago
- Felicitari tuturor celor care au contribuit la realizarea si finalizarea cu succes a acestui proiect!
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Având în vedere preocuparea permanentă a conducerii aeroportului pentru desfăşurarea traficului aerian în cele mai bune condiţii de siguranţă şi securitate, se vor pune în aplicare măsurile prevăzute în Programul de pregătire a S.N. Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu-Constanţa S.A. pentru sezonul de iarnă.
În perioada 01.11.2017 – 31.03.2018, în cadrul aeroportului va funcţiona “Comandamentul operativ de iarnă”, constituit pentru asigurarea bunei funcţionări a aeroportului pe perioada de iarnă.
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
16 weeks ago
- Felicitari.
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu-Constanţa
trece la orarul de iarnă.

Începând cu data de 29 octombrie 2017, intră în vigoare noul orar al zborurilor regulate, valabil până în 23 martie 2018, dupa cum urmează:
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
16 weeks ago
- Buna ziua. Puteti posta si orarul curselor interne?
17 weeks ago
- Dar zborurile Constanta - Roma de ce au disparut?
17 weeks ago
- Niciodata nu suntem multumiti.Dar , cand nu mai erau curse regulate deloc , cum era? Lasati oamenii sa - si faca datoria si incet , incet , cursele se vor inmulti.Nu se poate trece de la nimic, la tot. Implica foarte multe. Sa lasam aeroportul sa - si faca treaba si totul va fi bine. Eu una, am incredere in ei si le doresc mult succes si putere de munca.
17 weeks ago
- Miercurea o sa fie cam aglomerat....😁
17 weeks ago
- Dar zborurile Constanta-Paris de ce au dispărut?
17 weeks ago
- Doar aceste zboruri au mai ramas...de parca toată lumea numai la Istanbul sau Londra zboară păcat ca nu puteti realiza mai multe
17 weeks ago
- Buna ziua.Cand veti schimba gluma de site al dumneavoastră? Plus ca mi se pare trist ca propriul dumneavoastră site "nu a auzit" inca de zborurile spre Tallinn.
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
In data de 9.10.2017, a fost prezentat in cadrul unei conferinte de presa, bilantul zborurilor Blue Air operate la Constanta, sezon dinamic incheiat cu peste 40.000 pasageri transportati.
Pentru sezonul de vara 2018, Blue Air va lansa zborurile din Constanta catre Bruxelles, Cluj-Napoca, Milano, Oradea, Paris si Timisoara, cu frecvente crescute pentru rutele Constanta – Cluj-Napoca si Constanta – Timisoara, la
3 zboruri/saptamana si 2 zboruri/saptamana pentru Constanta - Oradea,
#constanta #blueair
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
19 weeks ago
- Acu bate vantu acolo pana in Iunie. KKO.
19 weeks ago
- Dar de ce nu ati lasat rutele internaționale și in afara sezonului cu frecvențe mai reduse?
19 weeks ago
- Milano unde , Orio al Serio ?
19 weeks ago
- De ce nu este Madrid-Constanta ?
19 weeks ago
- Doamne ferește sa fi ramas toata iarna macar constanta -Cluj....ar fi iesit pe plus si blueair si aeroportul si noi care facem acum o noapte cu trenu
19 weeks ago
- Catania -Constata ???
19 weeks ago
- Constanta-Roma nu va mai fi?
19 weeks ago
- Madrid - Constanța ??
19 weeks ago
- Napoli @ Constanta ???
19 weeks ago
- Nu se mai zboara la Iasi?
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Suntem bucurosi sa va anuntam noua promotie Turkish Airlines!
Profitati acum!
CONSTANTA → TURCIA, la preturi incepand de la 99 EURO ( taxe incluse).
Perioada de calatorie: 01 NOV 2017 – 31 MAR 2018
Perioada de reducere: 10 OCT 2017 – 31 OCT 2017
Pentru mai multe detalii puteti accesa http://bit.ly/2d2LW5z , contacta Biroul de Vanzari Bilete Turkish Airlines Constanta la 0241 256 456, cndticketing@thy.com , sau apela agentul dumneavoastra de turism.
#constanta #istanbul
Suntem bucurosi sa va anuntam noua promotie Turkish  Airlines!Profita
19 weeks ago
- Curse Germania- Constanta de ce nu aveti ???
19 weeks ago
- Bună promoție... Bravo Turkish.
19 weeks ago
- Avem nevoie de mai multe zboruri internationale
19 weeks ago
- Felicitari A.M.Kog.Sunt mandra cand aud lucruri frumoase despre acest aeroport.Ignorati rautaciosii , inclusiv rautatile lor, mergeti mai departe si adaugati in palmares cat mai multe curse.Va felicit pentru activitatea voastra.
19 weeks ago
- Super ! pas cu pas se vede extraordinara voastra evolutie ! Felicitari !
19 weeks ago
- Închideți aeroportul ca aveti numai curse neinteresante.
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Ziua Internationala a Turismului sarbatorita azi pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta.
Campania #TravelEnjoyRespect incurajeaza turistul ca, in calatoriile sale, sa trateze cu respect natura, cultura tarilor vizitate si comunitatile locale. In acest sens, astazi a fost distribuit pasagerilor "Ghidul turistului responsabil", un set de 10 reguli de buna conduita pentru orice calator. #AeroportulKogalniceanu
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța vă informează că în sezonul de vară 2018, Nordica, compania aeriană națională a Estoniei lansează noi zboruri directe pe ruta Tallinn – Constanța - Tallinn.
Zborurile se vor desfășura în perioada 16.06.2018 – 29.09.2018, la început cu o frecvență pe săptămână, sâmbăta și începând cu 27.06.2018, cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de miercuri și sâmbătă.
Durata călătoriei este de 2 ore și 30 minute.
Biletele sunt disponibile pe site-ul companiei aeriene, https://www.nordica.ee.
Detalii privind orarul de zbor vor fi anuntate ulterior.
Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța vă informea
19 weeks ago
- Tari superbe ??? Germania e superbă și cu multi romani care isi doresc curse spre si din Constanta .
21 weeks ago
- Zboruri spre Barcelona, Spania sau Toulouse,Franta? De ce nu încercați ? Sunt o gramada de romania care ar merge regulat acasa daca ar fi aceste curse.
21 weeks ago
- Luana VoicuLescu un city break pentru vara 2018 :)
21 weeks ago
- Am mai intrebat si repet cand o sa fie zbor Madrid-Kogalniceanu,cu aeroport la noi si atata lume care locuieste in Madrid si imprejurimi,sa nu avem un zbor cel putin odata pe saptamana,trebuie sa mergem in Bucuresti,pe cineva de sus nu intereseaza aceasta ruta????
21 weeks ago
- Doar perioada de vara aveți zboruri? Ma intereseaza de la roma în noembrie aveți zboruri ?
21 weeks ago
- Ar trebui schimbat si cover photo de pe pagina. Este expirat, de mult.
21 weeks ago
- Numai curse neinteresante ! O sa le desfiintati rapid din lipsa de pasageri.
21 weeks ago
- LO8231 TLL 0605 – 0835 CND CR9 / miercuri, sambata LO8232 CND 0910 – 1145 TLL CR9/ miercuri, sambata http://aeronews.ro/d...onia-cu-nordica/
21 weeks ago
- Estonia? Așa mulți doritori sunt pentru Estonia? Madrid nu există pentru voi, sutele de mii de români din Spania?
21 weeks ago
- Incet incet vad ca se poate...clujul e însă departe rau...poate reușim si noi.ne-am saturat sa facem naveta la otopeni...faceti stimați domni eforturi sa ramana curse tot timpul anului spre Europa pt ca orasul Constanta nu inseamna doar sezon.santem 300000 locuitori +Tulcea si imprejurimi.
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
In perioada septembrie 2017 – ianuarie 2018, compania LOT Polish Airlines va opera zboruri in regim charter pe ruta Varsovia – Constanta – Varsovia pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta. Zborurile vor fi operate cu o aeronava Dash-8 Q400, cu o capacitate de 78 de locuri, la o frecventa de 14 zile.
In perioada septembrie 2017 – ianuarie 2018, compania LOT Polish Air
19 weeks ago
- Nu sunteti normali, Talin., Varșovia, nici gratis nu ma intereseaza !
21 weeks ago
- Jakub Surowiec polonezuleeeee 😂😂😂 Sergiu Dodiș
21 weeks ago
- Cred ca au gresit anotimpul
21 weeks ago
- Vin polonezii la tratament ! Wellcome!
21 weeks ago
- Neinteresant Varsovia altceva nu a-ti găsit?
21 weeks ago
- LOT Polish Airlines Friends in Romania and the Republic of Moldova can you advice. I'm also interested.
21 weeks ago
- Prin ce agentie se pot cumpara biletele? Implica achizitionarea unui pachet avion+hotel? Pe siteul lot.com nu se gaseste nici o informatie cu privire la zborurile charter catre Constanta. Mi-ar placea sa pot zbura direct acasa din Varsovia
21 weeks ago
- Felicitari.