Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta Airport

Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta

Traveling to Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta? Let Logan Car Hire compare all the major and local car rental companies at Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta to find you the right car for you. We search Avis, Hertz, Dollar, Enterprise, Budget and Sixt at Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta

Car Rental Booking

Like us

Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta News

Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Bilanţ activitate
Octombrie 2017

Ianuarie – Octombrie 2017
Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa S.A. a încheiat activitatea desfăşurată în luna octombrie 2017 înregistrând rezultate superioare faţă de luna octombrie 2016. În aceste condiţii, societatea a înregistrat în luna octombrie 2017 un trafic total de 9620 pasageri, în creştere cu 7.8% faţă de luna octombrie 2016.
De asemenea, a fost înregistrat un număr de 634 mişcări aeronave (aterizări şi decolări), în creştere cu 94% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
Urmare a celor prezentate mai sus, în perioada ianuarie - octombrie 2017, pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa s-a înregistrat un trafic total de 123.355 pasageri, în creştere cu 19% faţă de aceeași perioadă a anului 2016. De asemenea, a fost înregistrat în perioada ianuarie – octombrie 2017 un număr de 5.390 mişcări aeronave (aterizări şi decolări), în creştere cu 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
În perioada ianuarie - octombrie 2017 au fost transportate 670 tone de marfă.
Anul 2017 a adus o oportunitate pentru dezvoltarea aeroportului prin inaugurarea bazei operationale Blue Air, ceea ce a dus la creșterea traficului de pasageri.
Pentru sezonul de vară 2018, Blue Air va lansa zborurile din Constanța către Bruxelles, Cluj-Napoca, Milano, Oradea, Paris și Timișoara, cu frecvențe crescute pentru rutele Constanta – Cluj-Napoca și Constanta – Timișoara, la trei zboruri pe săptămână și doua zboruri pe săptămână pentru Constanta - Oradea.
Bilanţ activitateOctombrie 2017Ianuarie – Octombrie 2017 Aeropo
3 weeks ago
Serdin Muctat - Pai cum vine asta? ca sa înregistrat un trafic total de 123.355 pasageri, in perioada ian-oct, în creştere cu 19% faţă de aceeași perioadă a anului 2016? cand in tot anul 2016 sau inregistrat 94594 pasageri? Anul acesta o sa cadem de pe locul 9 pe 11 la traficul de pasageri al aeroporturilor din Romania! o sa ne intreaca aeroporturile din Suceava si Oradea la traficul de calatori!
4 weeks ago
Ginutza Gina - Venezia constanta sau Treviso constanta
4 weeks ago
Andra Picincu - Felicitari! Viena sau tarile nordice pe cand?
4 weeks ago
Cristina Bambina - Felicitari si la cat mai multe zboruri !
4 weeks ago
Mady Mihaela Ciocan - De ce nu se zboară și spre Grecia?
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
În data de 6 noiembrie 2017 s-a desfaşurat auditul de reautorizare a societații ca agent de handling, aeroportul din Constanţa fiind singurul aeroport din țară autorizat pe servicii complete de handling pasageri/marfă/poștă.
Rezultatele acestui audit confirmă faptul că Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu – Constanţa respectă toate condiţiile impuse de reglementările în domeniul serviciilor aeroportuare, fiind evidențiate în facilitățile complete pe care aeroportul oferă pasagerilor și operatorilor aerieni.
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
5 weeks ago
Florea Florin - Succes pe viitor!! Angajari cand se fac la Aeroportul Mihail Kogalniceanu?
5 weeks ago
Elena Cristea - Cine efectuează activitățile de handling pe aeroport?
5 weeks ago
Aurora Stancu - Felicitari si sa fie din ce in ce mai bine.Succes.
5 weeks ago
Charon Ciprian - Zboruri ceva?
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a finalizat cu succes cel de-al doilea audit de recertificare a Sistemului de Management al Calităţii implementat, audit efectuat de către organismul de certificare CERTIND, în conformitate cu cerinţele standardului ISO 9001:2008.

Cea de-a doua recertificare, cea de anul acesta, a evidenţiat câteva puncte forte de care suntem mândri: permanența orientare către client, preocuparea constantă pentru îmbunătăţirea proceselor şi serviciilor noastre, entuziasmul şi ataşamentul oamenilor faţă de serviciile pe care le prestează pentru pasageri.

Recunoaşterea venită din partea CERTIND reprezintă un aspect esenţial privind serviciile de calitate prestate în condiții de siguranță și securitate pentru pasageri, deoarece urmăreşte în esență principii precum imparţialitatea, competența și responsabilitate.
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Finalizarea proiectului
„Reabilitate Platforme de staționare aeronave incintă aeroport”

În data de 26.10.2017 s-a semnat recepția finală pentru proiectul privind reabilitarea platformelor de staţionare aeronave şi a bretelelor de acces la pista de aterizare/decolare din incinta Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, pe o suprafaţă totală de 155.253,68 mp.
Perioada de implementare: mai 2012 – august 2015.
Perioada de notificare a defecțiunilor: septembrie 2015 – septembrie 2017
Valoare totală proiect: 103.214.231,12 lei.

Prin acest proiect, Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanța promovează un sistem de transport durabil, în vederea facilitării transportului în condiţii de siguranţă, rapid şi eficient, pentru persoane şi mărfuri cu un nivel de servicii la standarde europene.
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
3 weeks ago
Serdin Muctat - Dar pista aeroportului cand oare va fi reparata? ca e varza!
6 weeks ago
Mariana Singureanu - Felicitari tuturor celor care au contribuit la realizarea si finalizarea cu succes a acestui proiect!
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Având în vedere preocuparea permanentă a conducerii aeroportului pentru desfăşurarea traficului aerian în cele mai bune condiţii de siguranţă şi securitate, se vor pune în aplicare măsurile prevăzute în Programul de pregătire a S.N. Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu-Constanţa S.A. pentru sezonul de iarnă.
În perioada 01.11.2017 – 31.03.2018, în cadrul aeroportului va funcţiona “Comandamentul operativ de iarnă”, constituit pentru asigurarea bunei funcţionări a aeroportului pe perioada de iarnă.
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
6 weeks ago
Aurora Stancu - Felicitari.
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu-Constanţa
trece la orarul de iarnă.

Începând cu data de 29 octombrie 2017, intră în vigoare noul orar al zborurilor regulate, valabil până în 23 martie 2018, dupa cum urmează:
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
6 weeks ago
Lidia Pirvu - Buna ziua. Puteti posta si orarul curselor interne?
7 weeks ago
Steliana Tutuianu - Dar zborurile Constanta - Roma de ce au disparut?
7 weeks ago
Aurora Stancu - Niciodata nu suntem multumiti.Dar , cand nu mai erau curse regulate deloc , cum era? Lasati oamenii sa - si faca datoria si incet , incet , cursele se vor inmulti.Nu se poate trece de la nimic, la tot. Implica foarte multe. Sa lasam aeroportul sa - si faca treaba si totul va fi bine. Eu una, am incredere in ei si le doresc mult succes si putere de munca.
7 weeks ago
Alexandru-Paul Bîrzan - Miercurea o sa fie cam aglomerat....😁
7 weeks ago
Tatiana Petcu - Dar zborurile Constanta-Paris de ce au dispărut?
7 weeks ago
Andreea Iftimie - Doar aceste zboruri au mai ramas...de parca toată lumea numai la Istanbul sau Londra zboară păcat ca nu puteti realiza mai multe
7 weeks ago
Laurentiu Bondarencu - Buna ziua.Cand veti schimba gluma de site al dumneavoastră? Plus ca mi se pare trist ca propriul dumneavoastră site "nu a auzit" inca de zborurile spre Tallinn.
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
In data de 9.10.2017, a fost prezentat in cadrul unei conferinte de presa, bilantul zborurilor Blue Air operate la Constanta, sezon dinamic incheiat cu peste 40.000 pasageri transportati.
Pentru sezonul de vara 2018, Blue Air va lansa zborurile din Constanta catre Bruxelles, Cluj-Napoca, Milano, Oradea, Paris si Timisoara, cu frecvente crescute pentru rutele Constanta – Cluj-Napoca si Constanta – Timisoara, la
3 zboruri/saptamana si 2 zboruri/saptamana pentru Constanta - Oradea,
#constanta #blueair
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
9 weeks ago
Ionescu Tudor - Acu bate vantu acolo pana in Iunie. KKO.
9 weeks ago
Ciprian Gheorghe - Dar de ce nu ati lasat rutele internaționale și in afara sezonului cu frecvențe mai reduse?
9 weeks ago
Mihaela Achimasi Helera - Napoli-Constanta???
9 weeks ago
Giumai Abdula - De ce nu este Madrid-Constanta ?
9 weeks ago
Matei Vulcan - Doamne ferește sa fi ramas toata iarna macar constanta -Cluj....ar fi iesit pe plus si blueair si aeroportul si noi care facem acum o noapte cu trenu
9 weeks ago
Nicoleta Anghel - Catania -Constata ???
9 weeks ago
Kavik Kavik - Constanta-Roma nu va mai fi?
9 weeks ago
Georgeta Brezeanu - Madrid - Constanța ??
9 weeks ago
Mihaela Grosu - Napoli @ Constanta ???
9 weeks ago
Bucur Ciprian - Nu se mai zboara la Iasi?
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Suntem bucurosi sa va anuntam noua promotie Turkish Airlines!
Profitati acum!
CONSTANTA → TURCIA, la preturi incepand de la 99 EURO ( taxe incluse).
Perioada de calatorie: 01 NOV 2017 – 31 MAR 2018
Perioada de reducere: 10 OCT 2017 – 31 OCT 2017
Pentru mai multe detalii puteti accesa http://bit.ly/2d2LW5z , contacta Biroul de Vanzari Bilete Turkish Airlines Constanta la 0241 256 456, cndticketing@thy.com , sau apela agentul dumneavoastra de turism.
#constanta #istanbul
Suntem bucurosi sa va anuntam noua promotie Turkish  Airlines!Profita
9 weeks ago
Su An - Curse Germania- Constanta de ce nu aveti ???
9 weeks ago
Kotys Shuer - Bună promoție... Bravo Turkish.
9 weeks ago
Marianna Neagu - Avem nevoie de mai multe zboruri internationale
9 weeks ago
Aurora Stancu - Felicitari A.M.Kog.Sunt mandra cand aud lucruri frumoase despre acest aeroport.Ignorati rautaciosii , inclusiv rautatile lor, mergeti mai departe si adaugati in palmares cat mai multe curse.Va felicit pentru activitatea voastra.
9 weeks ago
Narcis Rusid - Super ! pas cu pas se vede extraordinara voastra evolutie ! Felicitari !
9 weeks ago
Iolanda Mariana Moroianu - Închideți aeroportul ca aveti numai curse neinteresante.
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Ziua Internationala a Turismului sarbatorita azi pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta.
Campania #TravelEnjoyRespect incurajeaza turistul ca, in calatoriile sale, sa trateze cu respect natura, cultura tarilor vizitate si comunitatile locale. In acest sens, astazi a fost distribuit pasagerilor "Ghidul turistului responsabil", un set de 10 reguli de buna conduita pentru orice calator. #AeroportulKogalniceanu
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța vă informează că în sezonul de vară 2018, Nordica, compania aeriană națională a Estoniei lansează noi zboruri directe pe ruta Tallinn – Constanța - Tallinn.
Zborurile se vor desfășura în perioada 16.06.2018 – 29.09.2018, la început cu o frecvență pe săptămână, sâmbăta și începând cu 27.06.2018, cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de miercuri și sâmbătă.
Durata călătoriei este de 2 ore și 30 minute.
Biletele sunt disponibile pe site-ul companiei aeriene, https://www.nordica.ee.
Detalii privind orarul de zbor vor fi anuntate ulterior.
Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța vă informea
9 weeks ago
Iolanda Mariana Moroianu - Tari superbe ??? Germania e superbă și cu multi romani care isi doresc curse spre si din Constanta .
11 weeks ago
Pllotschi Traian - Zboruri spre Barcelona, Spania sau Toulouse,Franta? De ce nu încercați ? Sunt o gramada de romania care ar merge regulat acasa daca ar fi aceste curse.
11 weeks ago
Camelia Dragnea - Luana VoicuLescu un city break pentru vara 2018 :)
11 weeks ago
Pasa Dea Dana - Am mai intrebat si repet cand o sa fie zbor Madrid-Kogalniceanu,cu aeroport la noi si atata lume care locuieste in Madrid si imprejurimi,sa nu avem un zbor cel putin odata pe saptamana,trebuie sa mergem in Bucuresti,pe cineva de sus nu intereseaza aceasta ruta????
11 weeks ago
Mariana Badea Stoica - Doar perioada de vara aveți zboruri? Ma intereseaza de la roma în noembrie aveți zboruri ?
11 weeks ago
Joe Mate - Ar trebui schimbat si cover photo de pe pagina. Este expirat, de mult.
11 weeks ago
Iolanda Mariana Moroianu - Numai curse neinteresante ! O sa le desfiintati rapid din lipsa de pasageri.
11 weeks ago
Teodor Stefan - LO8231 TLL 0605 – 0835 CND CR9 / miercuri, sambata LO8232 CND 0910 – 1145 TLL CR9/ miercuri, sambata http://aeronews.ro/d...onia-cu-nordica/
11 weeks ago
Kotys Shuer - Estonia? Așa mulți doritori sunt pentru Estonia? Madrid nu există pentru voi, sutele de mii de români din Spania?
11 weeks ago
Matei Vulcan - Incet incet vad ca se poate...clujul e însă departe rau...poate reușim si noi.ne-am saturat sa facem naveta la otopeni...faceti stimați domni eforturi sa ramana curse tot timpul anului spre Europa pt ca orasul Constanta nu inseamna doar sezon.santem 300000 locuitori +Tulcea si imprejurimi.
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
In perioada septembrie 2017 – ianuarie 2018, compania LOT Polish Airlines va opera zboruri in regim charter pe ruta Varsovia – Constanta – Varsovia pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta. Zborurile vor fi operate cu o aeronava Dash-8 Q400, cu o capacitate de 78 de locuri, la o frecventa de 14 zile.
In perioada septembrie 2017 – ianuarie 2018, compania LOT Polish Air
9 weeks ago
Iolanda Mariana Moroianu - Nu sunteti normali, Talin., Varșovia, nici gratis nu ma intereseaza !
11 weeks ago
Dumi Şiret - Jakub Surowiec polonezuleeeee 😂😂😂 Sergiu Dodiș
11 weeks ago
Marius Croitoru - Cred ca au gresit anotimpul
11 weeks ago
Bucataru Radu Daniel - Vin polonezii la tratament ! Wellcome!
11 weeks ago
Iolanda Mariana Moroianu - Neinteresant Varsovia altceva nu a-ti găsit?
11 weeks ago
Adrian Mihai Munteanu - LOT Polish Airlines Friends in Romania and the Republic of Moldova can you advice. I'm also interested.
11 weeks ago
Ciprian Cristian Miron - Prin ce agentie se pot cumpara biletele? Implica achizitionarea unui pachet avion+hotel? Pe siteul lot.com nu se gaseste nici o informatie cu privire la zborurile charter catre Constanta. Mi-ar placea sa pot zbura direct acasa din Varsovia
11 weeks ago
Aurora Stancu - Felicitari.
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
In dimineata aceasta pe Aeroportului International Mihail Kogălniceanu Constanța am primit vizita unui Antonov 124-100M operat de Antonov Company.
Antonov An-124 Ruslan (NATO denumirea: Condor) este cel mai mare avion produs în masă, până la apariția An-225 Mriya. A fost cunoscut ca An-400 și An-40 în vest, efectuand primul zbor în1982. Țările care se folosesc de astfel de aparate sunt Rusia,Ucraina, EAU, Libia, and Irlanda.
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
12 weeks ago
Mircea Rusu - Ca a venit,e foarte nine,inseamna ca avem o posts ca lumea,dar CE a adus in carlinga ?
13 weeks ago
Tudorel Jercan - Pentru uni văd ca le este geu sa citească româna. ...
13 weeks ago
Dan Popescu - AN 225 a fost construit intr-un singur exemplar. Al doilea zace neterminat prin Ukraina. Deci nu putem pomeni de productie de masa.
13 weeks ago
Ciprian Baltoiu - Poate a folosit si omul google translate ca sa inteleaga vreun comunicat. :) E prea tânăr sa aibă limbajul asa stricat...
13 weeks ago
Alexandru Paul - Superb !
13 weeks ago
Raluca Spatareanu - Textul Dv este o combinatie intre romana si engleza. Ar fi mai bine sa scrieti intr-o singura limba.
13 weeks ago
Iorganda Mihai - Il inchiriaza si americanii sa faca transporturi cu el.
13 weeks ago
Ram D Daniel - Tugmeanu Mihai
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța vă informează că în perioada 28.08.2017 – 1.09.2017, în parteneriat cu Asociația Aeroporturilor din România, organizează Ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor Membre A.A.R. .
În cadrul evenimentului vor fi dezbătute teme de securitate, siguranță, operaționale și tehnice, specifice domeniului aeroportuar.
Printre participanții prezenți la sesiunile de dezbateri se numără domnii Dragoș Titea – Secretar de Stat Ministerul Transporturilor, Bogdan Artagea – Director General S.N. A.I.M.K.C. S.A., David Ciceo – Președinte A.A.R., Armand Petrescu – Director General A.A.C.R., precum și alte personalități din domeniu.
În cadrul întâlnirii se vor aborda subiecte legate de:
- Modificări ale Codului Aerian;
- Dezvoltarea traficului și infrastructurii aeroportuare;
- Atragerea de fonduri europene în domeniul aeroportuar.
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Reduceri de 15% pentru toate zborurile Blue Air
Deja te gandesti la o noua vacanta? Si noi.
De aceea, iti oferim un discount de 15% pentru toate zborurile Blue Air din perioada 18 septembrie 2017 – 24 martie 2018!
Rezerva-ti biletele pe http://www.blueairweb.com, la Call Center sau la agentiile partenere si tot ceea ce iti mai ramane de facut... sunt bagajele.
Promotia este valabila in perioada 25-27 august 2017.
Blue Air, regaseste-te acolo unde esti cu adevarat!
Reduceri de 15% pentru toate zborurile Blue AirDeja te gandesti la o
11 weeks ago
Florina Heerwagen - intr-adevar, pentru Germania cand incepeti sa operati curse???? ... sunt convinsa ca sunt multi care asteapta
14 weeks ago
Mihaela Mocamol - O întrebare dacă se poate , curse din Constanta către Germania ( indiferent ce oraș ) când veți începe sa operați , ar fii un real ajutor pentru noi cei ce muncim aici si am dori sa revenim in vacante in România , ar fii un real câștig atât pentru noi cei plecații cât si pentru întreaga regiune Dobrogea
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Secretarul de Stat al Ministerului Transporturilor, domnul Virgil – Dragoș Titea, s-a aflat miercuri, 16 august 2017, într-o vizită de lucru la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, unde a avut o intrevedere cu reprezentanții conducerii, domnii Bogdan Ionuț Artagea, Director General și Horia Mihail Acatrinei, Director Economic, pentru a discuta aspecte ce țin de îmbunătățirea condițiilor de operare pe aeroport precum și sporirea nivelului de siguranță și securitate aeroportuară.
În cadrul întalnirii, au mai participat la discuții reprezentanții Sindicatului Independent al Aeroportului, domnii Fotu Cristian, Președinte și Boldea Gabriel, Vicepreședinte precum și domnul Victor Onofrei, Director DSNAR Constanța, fiind prezentate aspecte ce țin de activitatea curentă și noi planuri de dezvoltare.
Întâlnirea s-a încheiat cu vizita aeronavei US Navy Boeing P-8A Poseidon, ce a aterizat pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța în vederea participării la evenimentele prilejuite de sărbătorirea Zilei Marinei Române.
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
16 weeks ago
Daraba Mioara - Curse Barcelona Kogălniceanu vor fii in curand?
17 weeks ago
Marian Neacsu - Pentru d_na Suzanna,!?===ora exacta,o stabileste Bucuresti, daca inca nu a_ti procesat...punct.
17 weeks ago
Cristi Tusa - 🤔🤔🤔🤔🤔
17 weeks ago
Susanna Anghel - Curse Germania-Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta pe timp de vara ???
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Un oaspete deosebit : Boeing P-8A Poseidon.

US Navy Boeing P-8A Poseidon ‎ a aterizat pe Aeroportul International Mihail Kogălniceanu Constanța în vederea participării la evenimentele prilejuite de sărbătorirea Zilei Marinei Romane.

P-8A Poseidon inlocuieste, ca avion anti-submarin cu raza lunga P 3C Orion și este capabil sa execute supraveghere maritima, lupta impotriva tintelor de suprafata, ELINT (electronic signals intelligence), interdictie navala (blocada) si altele.

O delegație aparținând Fortelor Navale Romane condusa de Şeful Statului Major General, General Nicolae-Ionel CIUCĂ‎, a vizitat aeronava expusa în static display interactionand cu echipajul.
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța s-au desfășurat astăzi, 4 august 2017, activități cu ocazia „Zilei pasagerilor – Constanța 2017”.
Împreună cu Centrul European al Consumatorilor din România, acțiunea desfășurată a fost una de informare, sprijin și consultanță pentru persoanele care călătoresc în Europa. În cadrul evenimentului au fost distribuite pliante de informare privind drepturile pasagerilor și acordarea de consultanță pasagerilor interesați de drepturile lor legale.
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
18 weeks ago
Elena Apostol - Felicitari pentru reusitele d-voastra ! Exista vreo probabilitate pentru zboruri directe catre Lyon ?
18 weeks ago
Roxana Dia - Buna ziua! O zi a portilor deschise sau un show aviatic cand veti organiza?
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Peste 1700 de pasageri au fost deserviti ieri pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta, calatorind de la/catre Paris, Milano, Londra, Istanbul, (zboruri regulate) Viena, Strassbourg, Tel-Aviv, Salzburg si Linz (zboruri charter).
Photos from Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta's post
18 weeks ago
Eremia Traian - Bravo...eram sigur ca se poate. Trebuia doar vointa. Dupa cum spune vestita zicala "build it and they will come" dati drumul la curse si pasageri vor fi din ce in ce mai mult pentru ca si Constanta devine mult mai accesibila oamenilor de business
18 weeks ago
Kotys Shuer - Felicitări, un adevărat aeroport european!
18 weeks ago
Catalina-Aniela Cojocaru - Ar fi bun un zbor Kogălniceanu - Oslo :)
18 weeks ago
Matei Vulcan - Constanta totusi nu este oras doar cu caracter sezonier...sant aici oameni care circula des cu avionul ,si trebuie plecat cu 4-5 ore inainte de acasă la veșnicul Otopeni ,sau in cazul meu cu un copil mic,cu o seara inainte si platit si o noapte de cazare.iar aeroportul nostru,perfect functional de altfel,e doar de forma
18 weeks ago
Matei Vulcan - Poate va da de gandit ceva:aeroportul Cluj Napoca deservește in linii mari un oras cu același nr de locuitori ca si cta,si cateva județe din jur Sălaj Bistrița alba exact ca si noi aici:Tulcea,Galați braila.de ce la Cluj a explodat practic traficul pe aeroport ,iar la noi gem si curg autocarele si microbuzele spre Otopeni?oare ce imi scapa?
18 weeks ago
Ionescu Tudor - Sa vezi din Octombrie ce latra cainii.
18 weeks ago
Filip Cristina - Felicitări! E vis să iei avionul din apropiere de casa:)
18 weeks ago
Kavik Kavik - Din iarna....170 pe saptamana :(
19 weeks ago
Corina Alexandru - Sau constanta bucuresti aveti???
19 weeks ago
Aurora Stancu - Sa aveti zile senine , zboruri cat mai multe si padageri cat mai multi.
        
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
Reduceri de vara Blue Air
Reducerile de vara continua cu 15% discount pentru urmatoarele rute:
• din Bucuresti catre Bologna, Hamburg, Oslo si retur
• din Cluj-Napoca catre Hamburg, Larnaca, Liverpool, Londra si retur
• din Constanta catre Bruxelles, Iasi, Milano, Paris, Roma si retur
• din Iasi catre Constanta, Glasgow si retur
Perioada de calatorie este 28 iulie 2017 – 24 martie 2018.
Promotia este valabila intre 28 – 30 iulie 2017.
Reduceri de vara Blue AirReducerile de vara continua cu 15% discount