Bergen lufthavn Flesland Airport

Bergen lufthavn Flesland

Traveling to Bergen lufthavn Flesland? Let Logan Car Hire compare all the major and local car rental companies at Bergen lufthavn Flesland to find you the right car for you. We search Avis, Hertz, Dollar, Enterprise, Budget and Sixt at Bergen lufthavn Flesland

Car Rental Booking

Like us

Bergen lufthavn Flesland News

Bergen lufthavn Flesland
Festspillene i Bergen åpner akkurat nå på Torgalmenningen!Vær der eller følg den minutt for minutt på bt.no/direkte/kultur-direkte
        
Bergen lufthavn Flesland
I morgen er det nasjonaldagen vår og du skal kanskje ut og reise med bunad? 🇳🇴️ Vi anbefaler å ta bunaden i håndbagasjen (om du ikke har den på deg), da den har stor verdi. Men vær oppmerksom på maksgrensen for håndbagasje hos flyselskapet.

Bunadsølv kan du fint ta med deg i håndbagasjen, men bunadskniven regnes som farlig gjenstand og må derfor legges i innsjekket bagasje. 😊

Vi får også ofte spørsmål om man kan ha med seg kake gjennom sikkerhetskontrollen, og når det gjelder bløtkake kan du ikke ta med det gjennom sikkerhetskontrollen, fordi krem er klassifisert som smørbart og flytende 🍰
Kransekake går fint, men smellbongbongene må du ta av. Dette høres kanskje merkelig ut, men de inneholder faktisk pyroteknikk som er på listen over eksplosiver/sprengstoff :-)

Gratulerer med morgendagen og god tur!🎈✈»
I morgen er det nasjonaldagen vår og du skal kanskje ut og reise med
5 days ago
- Randi Ulvøy Kalgraff
        
Bergen lufthavn Flesland
I dag åpnet Finnairs nye direkterute til Helsinki. En rute vi vet Bergenserne har ventet på, fordi det nå blir enda enklere å komme seg både til og fra Asia. Widerøe operer ruten. Gratulerer Finnair og gratulerer Bergen!
I dag åpnet Finnairs nye direkterute til Helsinki. En rute vi vet Ber
        
Bergen lufthavn Flesland
Det ble en magisk åpningskonsert for Parkert Piano i dag, og mange passasjerer fikk en uventet musikals opplevelse på vei ut i verden. Det ble akkurat slik JMNorway ville ha det, med mange fine musikalse møter, og litt humor da elektriker i Anders Samdal overrasket med nydelig sang og spill. Oda Voltersvik ga en fantastisk flott smaksprøve på konserten i morgen på Siljustøl. Flesland Talent vinner Adrian spilte firhendig med Oda, og Luca på 10 år imponerte alle med Chopin og Bach. Avslutningen med Flytrubadur og Norwegian flyvertinne Julie Liisberg i samspill med SAS flyvertinne Jorunn Undheim på vokal, ga en flott start på Grand Prix dagen. Dette fikk vi lyst til å gjenta.

Var du blant passasjerene som reiste fra Flesland i dag? Gi oss gjerne din tilbakemelding.
Det ble en magisk åpningskonsert for Parkert Piano i dag, og mange pa
        
Bergen lufthavn Flesland
Bildene er fra pianomøte i forkant av åpningskonserten for Parkert Piano i morgen. Konserten starter kl 14.00 ved inngangen til utland.

Skal du ut å reise på ettermiddagen 12.mai, anbefaler vi å møte opp i ekstra god tid.

Da får du med deg musikalske godbiter fra Flytrubaduren, klassisk konsertpianist Oda Voltersvik, den syngende flyvertinnen Jorunn Undheim, vinner av Flesland Talent Adrian Harasiuk med flere talenter. Det blir verdt en ekstra tur inn dit, også om du skal fly fra nye terminalen.
Photos from Bergen lufthavn Flesland's post
1 week ago
- Fantstisk 👍👏👏👏😊
        
Bergen lufthavn Flesland
HORRAY! Vi feirer ny rute til Inverness og Manchester. Loganair har nå fem reisemål direkte fra Bergen, og er med på å knytte Vestlandet og Skottland enda tettere sammen. I klassisk Bergensvær ønsket vi flyet velkommen for første tur. Passasjerene ble tatt i mot av vertskap i både norske og skotske drakter og fikk en ekstra hyggelig start på reisen :-)

https://www.loganair.co.uk/
Photos from Bergen lufthavn Flesland's post
1 week ago
- Synne og Elise 😍
1 week ago
- Jøran Krossøy, Rolf-Erik Hoff og Inger Tobiassen sommerferieplaner?
1 week ago
- Maria Nordal Inderøy
1 week ago
- Fin Christel Øen.😊👌
        
Bergen lufthavn Flesland
Vi har kåret vårt #FleslandTalent som skal spille på åpningen av #ParkertPiano 12.mai. Juryen hadde ingen enkel jobb, og lot seg imponere av teknisk flotte bidrag, fra dyktige unge talenter. #pianoguy2002 sjarmerte og imponerte oss i tillegg med å sende inn flere bidrag innenfor ulike sjangre. Vi har vektlagt bredden i hans unge talent. Gratulerer Adrian Harasiuk! 1.premien er din. Vi gleder oss til å høre deg spille her på Flesland!
2 weeks ago
Flytrubaduren - Gratulerer, Adrian, gleder meg til å oppleve PianoGuy LIVE! Og mange takk til alle de andre flinke pianotalentene som deltok med spennende bidrag!
        
Bergen lufthavn Flesland
Her innvier den flinke Flytrubaduren vår det nye flygelet her på Flesland. Tusen takk JM Norway og #ParkertPiano! Nå kan alle som har lyst sette seg og spille en trudelutt, til glede for andre 👍 Vi gleder oss til åpningskonserten 12.mai!
Her innvier den flinke Flytrubaduren vår det nye flygelet her på Fle
2 weeks ago
- Så flink ❤️
2 weeks ago
- Så dygtig hun er! Favorit stewardesse 😉
        
Bergen lufthavn Flesland
KONKURRANSE! Nå er det like før vi får et flott flygel på Flesland, levert fra #ParkertPiano, så nå er vi på jakt etter et FLESLAND TALENT.

Er du et ungt pianotalent mellom 13 - 25 år, som har lyst til å spille på åpningsarrangementet for PARKERT PIANO her på Flesland 12.mai?
Vinneren av konkurransen får også et gavekort på kroner 4000,-

Her viser Flytrubaduren hvor enkelt det er å levere et konkurransebidrag på Instagram. Søk opp konkurransereglene på #FleslandTalent og pass på å legge ut ditt bidrag fra en åpen Instagramprofil innen 3.mai.
Flytrubaduren
3 weeks ago
- Jannicke Tvedt Mjelde Camilla Fivelsdal Natås noe kjent med denne damen vel?
3 weeks ago
- Eivind Austad, du kjenner sikker til noen som kan klare dette ;-)
3 weeks ago
- Tor Inge Knag, noe for din sønn?
        
Bergen lufthavn Flesland
Gratulerer Widerøe! I dag startet det mer miljøvennlige jetflyet i ruten mellom Bergen og Tromsø. Vi feiret med kake, kor og snorklipping. :-)
Photos from Bergen lufthavn Flesland's post
        
Bergen lufthavn Flesland
Her svinger Widerøes nye jetfly full fart avgårde mot Tromsø, i det som er verdens første kommersielle flygning med den nye generasjonen Embraer jetfly.
Historisk dag på Flesland
4 weeks ago
- dei va no ivrige etter og komme seg i lufta 😂😁
        
Bergen lufthavn Flesland
I morgen 24.april går Widerøes første kommersielle flyvning med deres nye jetfly Embraer190 –E2. Flygningen går fra Bergen til Tromsø klokken 07:35 i morgen tidlig.
I morgen 24.april går Widerøes første kommersielle flyvning med der
4 weeks ago
- HEI på dere widerøe dere åm lager flere fly 190 -E2 ??????
4 weeks ago
- Anders H. Kornstad 😉
        
Bergen lufthavn Flesland
Tåken kommer brått og forsvinner nesten like fort. Akkurat nå går trafikken som normalt igjen, men vi har lavt skydekke. Blir flyet ditt forsinket eller kansellert holdes du orientert per SMS om du flyr med SAS, Norwegian eller Widerøe. Møt opp som normalt, med mindre ditt flyselskap sier noe annet.
Tåken kommer  brått og forsvinner nesten like fort. Akkurat nå går
4 weeks ago
- Eva Solsvik Haugen
        
Bergen lufthavn Flesland
Vi har fått besøk på flyplassen! Ser dere hvilken fugl det er? :) Du kan se fuglen i trappen på vei ned til innlandsbagasjebåndene.
Vi har fått besøk på flyplassen! Ser dere hvilken fugl det er? :) D
4 weeks ago
- Ser ut som det er ei hubro ugle.🤗
4 weeks ago
- Nå jeg ville No sagt det er en hauk.. Men så sitt jeg uten mine briller som har 3,80..pluss..😂 😂 😂 😂
4 weeks ago
- Hubro
4 weeks ago
- Det er mykje som kjem fram når snjoen forsvinn😊😎🦉
4 weeks ago
- Ein som skal skremme fugler, som vil ligge rede oppunder taket.
4 weeks ago
- Hubro
4 weeks ago
- Høne?😂
4 weeks ago
- Hubro..😉
        
Bergen lufthavn Flesland
Gratulerer Widerøe!
Embraer E190-E2 landet for første gang i Norge, på Bergen lufthavn, i dag. Som første flyselskap i verden tar Widerøe i bruk jetflyet Embraer E190-E2. Flytypen beskrives som neste generasjons miljøvennlige fly. E2 skal gå på rutene Bergen-Tromsø og Bergen-Bodø med oppstart 24. april.
Photos from Bergen lufthavn Flesland's post
5 weeks ago
- Gratulerer Widerøe! For en spennende satsning, jeg gleder meg til fortsettelsen :-)
        
Bergen lufthavn Flesland
Så vakkert er det på flyplassen nå. Hvem skulle trodd det med tanke på den tåkefulle starten vi hadde i morges. Ha en hyggelig kveld alle sammen ☺️✈️ Foto: Nils Kristian Hansen, Avinor Airport Patrol
Så vakkert er det på flyplassen nå. Hvem skulle trodd det med tanke
3 weeks ago
- ...thanks very much !...
6 weeks ago
- Bak tåken lurte sol og vår og deilige varmestråler🌞🌼🌻🌸❤😍
        
Bergen lufthavn Flesland
Tett tåke her på Flesland skaper dessverre forsinkelser i flytrafikken, men nå ser det ut til å lette. Vi anbefaler deg å møte som normalt med mindre ditt flyselskap gir annen informasjon.
Tett tåke her på Flesland skaper dessverre forsinkelser i flytrafikk
        
Bergen lufthavn Flesland
Det er tett tåke på Flesland som nå dessverre påvirker flytrafikken. Det kan bli forsinkelser på ankomster og avganger. Skal du ut og reise, anbefaler vi deg å møte som normalt med mindre ditt flyselskap gir annen informasjon.

Vi beklager ulempene tåken fører til i kveld 😒

Skal du hente noen, kan du holde deg oppdatert her: https://avinor.no/fl...asjon/ankomster/
Ankomster - Avinor
6 weeks ago
- Tommy L Berntsen