Ålesund lufthavn Vigra

Ålesund lufthavn Vigra

Traveling to Ålesund lufthavn Vigra? Let Logan Car Hire compare all the major and local car rental companies at Ålesund lufthavn Vigra to find you the right car for you. We search Avis, Hertz, Dollar, Enterprise, Budget and Sixt at Ålesund lufthavn Vigra

Car Rental Booking

Like us

Ålesund lufthavn Vigra News

10 hours ago by Ålesund lufthavn Vigra

Ålesund lufthavn Vigra
Nå flyr Wizz Air 5 ganger i uka mellom Ålesund og Gdansk, og 2 ganger i uka mellom Ålesund og Kaunas i Litauen. Til Gdansk er det avganger mandag, onsdag, torsdag, fredag og søndag.

Til Kaunas er det avganger fredag og mandag.
Welcome to the world of opportunity! | Wizz Air
        
Ålesund lufthavn Vigra
Steik før et vær! Fly direkte fra Ålesund til sol og glede på Mallorca, Kroatia, Rhodos, Kreta, Bulgaria. Eller ta en tur til Amsterdam.
23 hours ago
Inga Goksøyr - Det er no her med oss den virkelige Verda er
1 day ago
Einar Ervik - For ikke å glemme Alicante
1 day ago
Gerd Blakstad - Vi er i Spania nå.
2 days ago
Aina Grytten - Tull og tøys at folk ikke skal til Tyrkia i sommer, er medlem i ei facebook side og der er det mange fra Ålesund og omegn som skal, og som også reiser ellers i året, skjønner da ikke hvordan flyselkapene kan kansellere så tidlig som i februar?😤 no ender vi opp med langstrekke fra Ålesund-Oslo og videre derfra til Tyrkia. Kan jo ikke kansellere før sannheten er en realitet, er sikker på at både Detur og Ving hadde hatt fulle fly nedover
2 days ago
Heidi Petersen - Vi booket i feb til Tyrkia fra Ålesund vi sku reise 13 juli! Etter 2 veke fekk vi Mail vedr at det var kansellert . Så da bli d å reise fra Oslo og det med detur derifra, siden det ble det rimligste alternativ for oss🌴
2 days ago
Merete Wedvik - Lurer på hvor Antalya fra Ålesund forsvant....🤔 Hvorfor er den fjernet?
3 days ago
Gunhild Byy - Inte illa 😎
        
Ålesund lufthavn Vigra
Søndag 26. mars var KLM tilbake med 2 daglige avganger mellom Ålesund og Amsterdam. Det er nå avganger fra Vigra kl. 06.30 og 16.50 hver dag, 7 dager i uken. Gode videreforbindelser til resten av verden.
8 hours ago
Leonel Munoz Ramirez - Veldig bra
2 days ago
George MacPherson - Too expensive!!!!
3 days ago
Danielle Ferreira - A pity that many years ago this route didn't exist and I had to take at least 3 planes to arrive in Aleby 😱😱😱
3 days ago
Eric Osnes - Blir vanskelig å rekke den flyet frå Hareid?!
3 days ago
Nils Kristian Brunvoll - Ta aldri, aldri fra oss denne andre rundturen mer, og fri oss fra Gardermoen tyrranriet!
        
Ålesund lufthavn Vigra
I februar reiste 73.617 passasjerer over Ålesund lufthavn, Vigra. Det er en nedgang på 3 % sammenlignet med februar 2016.

En viktig forklaring på nedgangen er at februar i fjor hadde 29 dager mot 28dager i år. Den ekstra skuddårsdagen i februar i fjor utgjør mellom 3 og 4 %.
Innlandstrafikken ble redusert med 2,1 % i februar.
Utlandstrafikken ble redusert med 7,0 %.

Færre avganger til Amsterdam og Gdansk er de viktigste årsakene til nedgangen på utland. Ruta til Alicante står for vekst på utland i og med at den ikke ble fløyet i fjor vinter.
Timeline Photos
        
Ålesund lufthavn Vigra
Fra 1. mai øker Widerøe rutetilbudet ved Ålesund lufthavn, Vigra.
Da blir det direkteforbindelse fra Florø til Ålesund alle dager unntatt lørdag. Samtidig øker Widerøe antall avganger mellom Ålesund og Bergen til 2 daglige mandag – fredag. Fra Ålesund blir det avganger til Bergen kl. 16.50 og 18.45. På søndager blir det hele 3 avganger med Widerøe fra Ålesund til Bergen.

Fra Bergen blir det avganger til Ålesund kl. 15.15 og 17.35. Avgangen fra Bergen kl. 15.15 har mellomlanding i Florø for å gi et direktetilbud fra Florø til Ålesund med avgang fra Florø kl. 16.05. Ankomst Ålesund blir kl. 16.35.

Allerede fra 2. april starter Widerøe opp å fly mellom Ålesund og Trondheim. Widerøe vil ha 1 daglig avgang i begge retninger alle dager unntatt lørdag. Avgang fra Trondheim blir kl. 14.40, med ankomst Vigra kl. 15.35. Avgang fra Vigra blir kl. 15.50 via Kristiansund til Trondheim lufthavn, Værnes.
Timeline Photos
3 weeks ago
Merete Lie Valen - Ida Therese Valen, no må du bli trottige🤗
3 weeks ago
        
Ålesund lufthavn Vigra
Kolonnekjøring i Ellingsøytunnelen på kveld og natt tirsdag

Statens vegvesen melder om at det blir kolonnekjøring i tunnelen fra tirsdag 7. mars klokka 20 til klokka 06 neste dag. Det betyr at det blir inntil 20 minutters ventetid på ledebil, i tillegg til at det vil ta lenger tid å kjøre gjennom tunnelen. De som skal kjøre der må derfor beregne god tid.
Timeline Photos
        
Ålesund lufthavn Vigra
Fra 26. mars er KLM tilbake med 2 daglige avganger Ålesund – Amsterdam. Da blir det enda enklere å komme seg videre til resten av verden.

Bucharest, Rio de Janeiro, Aberdeen, Barcelona, Manila, Singapore, London, New York, Shanghai og Bangkok er blant de mest populære destinasjonene for de som reiser på ruta Ålesund - Amsterdam.

På sommerprogrammet 2017 starter KLM opp hele 14 nye ruter fra Amsterdam, noe som ytterligere forbedrer mulighetene til å komme seg effektivt ut i verden fra Møre og Romsdal.
3 weeks ago
Odd Staurset - Skam at den er kutta på vinteren 😡
3 weeks ago
Berit Bradley - Flott!Gardemoen er stress og fordyrer turen😃heller ingen miljøgevinst for hurpa i Venstre!
3 weeks ago
Sverre Arve Henriksen - Denne ruta er viktig !
3 weeks ago
Aniw Westerlund - Jaaaaa super dumper 😍😍😍😍
3 weeks ago
Nils Kristian Brunvoll - Neste vinter må ikke dette skje.
        
Ålesund lufthavn Vigra
Ålesund lufthavn, Vigra fikk et overskudd på 5,2 millioner kroner i 2016.
Resultat er noe svakere enn de siste årene, og skyldes hovedsakelig reduserte inntekter som følge av færre reisende, spesielt til utlandet.
Fortsatt er Ålesund lufthavn, Vigra en av de lufthavnene i Avinorsystemet som går med overskudd. I 2016 gikk 8 av Avinors 46 lufthavner med økonomisk overskudd.
Timeline Photos
        
Ålesund lufthavn Vigra
Nå kan du oppleve innspurten i Premier League direkte fra Vigra med G-Travel. Fly, hotell og kampbilletter til Manchester United og Liverpools hjemmekamper.
DIREKTEFLY FRA VIGRA TIL LIVERPOOL
5 weeks ago
May Grindvik - Pris ?
5 weeks ago
Jan Terje Mjelde - Hvorfor ikke London med Arsenal.
5 weeks ago
Harald Simonsen - Strålende ide men hvorfor ikkje satse på shoppingturer også til Liverpool i kombinasjon med fotball på Anfield. (den andre byen nevner eg ikkje en gang med navn) Liverpool er en flott by med mange muligheter.
        
Ålesund lufthavn Vigra
Nytt overbygd fortau på flyside er nå ferdigstilt. Det gir bedre beskyttelse mot været for passasjerer som beveger seg mellom terminalbygget og flyene. Det siste som kom på plass, var arkitekturveven inn mot terminalbygget som skal beskytte mot nedbør fra den retningen.
5 weeks ago
Harry Fugledal - Like dårleg beskyttelse som før! Eneste som hjelper er gater til flyene! Det er mange flyplasser som har gater fra grunn plan til fly, det burde det være mulige å få til på Vigra også!
        
Ålesund lufthavn Vigra
God Valentinsdag, alle sammen ❤ I dag er dagen for å sette pris på alle du er glad i. Ta dere tid til hverandre, og nevn gjerne hvem du ønsker å dele dagen med - det har flere allerede gjort før deg :)
        
Ålesund lufthavn Vigra
Skal du ut og fly i dag? Vi feirer valentinsdagen med mange kjærlighetstilbud på flyplassen!
        
Ålesund lufthavn Vigra
Det er lett å miste fokus på det som virkelig betyr noe i en travel hverdag. Men mammaene der ute er ikke glemt, det kan vi bevise. Gratulerer med morsdagen!
        
Ålesund lufthavn Vigra
I morgen er det morsdag <3 Skal du ut å reise - sett pris på moren din og se etter gode tilbud på flyplassen. Hos oss feirer vi morsdag med blant annet tilbud på Lancome Hydra Zen fuktighetskrem :)
Timeline Photos
        
Ålesund lufthavn Vigra
Skal du ut og fly i helgen? Husk at flyplassen er full av potensielle gaver til mamma, moder’n, mor, mamsen eller mutter’n!
        
Ålesund lufthavn Vigra
Nedgangen i utlandstrafikken på Vigra fortsatte i januar. Sammenlignet med samme periode i 2016, var det 18 % færre som reiste direkte mellom Vigra og utlandet i januar.
Innlandstrafikken økte med 1,5 % i årets første måned.

Årsaken til nedgangen på utland er at det er færre avganger og reisende på rutene til Amsterdam og Gdansk. I tillegg var det ikke flygninger til København i januar 2017. Alicante har en økning i antall passasjerer fordi denne ruta ikke ble fløyet i januar 2016. Ruta til Kaunas i Litauen hadde flere passasjerer i januar i år enn ruta til Vilnius hadde i januar i fjor.
Timeline Photos
        
Ålesund lufthavn Vigra
Fra starten av februar flyr SAS nå kun med jetfly på rutene til Bergen og Trondheim fra Vigra.
Tidligere har det blitt brukt et propellfly av typen ATR 72 på alle avgangene til Trondheim, og de fleste avgangene til Bergen.

Frem til mai vil SAS benytte Boeing 737 til Bergen og Trondheim. Fra mai vil City Jet fly med CRJ 900 for SAS på denne ruta. Dette er samme flytype som SAS har brukt på ruta Ålesund – København.
Timeline Photos
6 weeks ago
Jan Terje Mjelde - Vill SAS fly direkte til London fra Vigra?
6 weeks ago
Thomas Schick - Ka sier du, crj>atr? Haakon Wie Larsen
        
Ålesund lufthavn Vigra
Det er morsdag på søndag 12. februar! I den sammenheng gir vi bort en gavepakke med ulike kosmetikk-produkter fra Travel Value. Lik siden vår, og skriv navnet på en mor som fortjener en ekstra oppmerksomhet på morsdag. Vinneren trekkes fredag 10. februar kl 14:00. Husk at du alltid finner flotte gaver i Travel Value når du er på reise!
Timeline Photos
7 weeks ago
Synnøve Skjong Iversen - 🌸🌷GuGunnvor Skjong Iversen
7 weeks ago
Birgitte Bjerkevåg - Sissel Kolsvik Bjerkevåg
7 weeks ago
Linn-Kristin Bakke - Sissel Valdal Bakke❤❤
7 weeks ago
Merete Arnesen Vang - Laurentse Arnesen❤
7 weeks ago
Kristin Silden - Margot Silden😘
7 weeks ago
Silje Harnes Myklebust - Torbjørg Øvstedal Harnes 😘
7 weeks ago
Synnøve Kjellby - Veronica Kristin Kjellby Sæther❤ hilsen fra Adrian, Angelica og Lorentz
7 weeks ago
7 weeks ago
Synnøve Synes - Solveig Rørvik Synes ❤️
7 weeks ago
Eirin Vågen - Jeg har to! ❤ fantastiske begge 2! ❤ Inger L. Vågen & Astrid J. Andersen
        
Ålesund lufthavn Vigra
Flere lokale bedrifter rundt Ålesund lufthavn har nå registrert seg på https://madeinnorway.avinor.no/ 😀 👍
Har du en idé, eller vet du om en virksomhet som fortjener mer oppmerksomhet? Registrer deg selv eller tips noen du kjenner! Da blir virksomheten vist fram på flyplassen - og kanskje også på Oslo lufthavn Gardermoen.

Ta gjerne en titt på bedriftene som har registrert seg i din region: https://madeinnorway...esteFlyplass=aes
Photos from Ålesund lufthavn Vigra's post
        
Ålesund lufthavn Vigra
Fra sommerprogrammet 2017 som begynner i månedsskiftet mars/april, starter Widerøe opp å fly mellom Ålesund og Trondheim. Widerøe vil ha 1 daglig avgang i begge retninger alle dager unntatt lørdag. Avgang fra Trondheim blir klokken 14.40, med ankomst Vigra kl. 15.35. Avgang fra Vigra blir kl. 15.50 via Kristiansund til Trondheim lufthavn, Værnes.

Fra før har SAS 2 daglige avganger på ruta Ålesund - Trondheim. Med Widerøe sin nye rute, blir det 3 daglige avganger mellom Ålesund og Trondheim fra våren av. Det betyr en vesentlig bedring av flytilbudet på denne strekningen.
Timeline Photos
7 weeks ago
Charlotte Mansfield Røyseth - Cecilie Molvær Mansfield og Ole Lund kanskje dere får besøk 🙈😘
7 weeks ago
Anita Heltne Sæther - Kjempeflott med flere avganger til og fra Vigra-Trondheim 😃😃
7 weeks ago
Silje-mari Skorpen-Nygjerde - Bergensruta direkte som gjekk ca 11.20 med SAS .Kjem den tilbake til våren? Såg den var tatt vekk..