Ålesund lufthavn Vigra

Ålesund lufthavn Vigra

Traveling to Ålesund lufthavn Vigra? Let Logan Car Hire compare all the major and local car rental companies at Ålesund lufthavn Vigra to find you the right car for you. We search Avis, Hertz, Dollar, Enterprise, Budget and Sixt at Ålesund lufthavn Vigra

Car Rental Booking

Like us

Ålesund lufthavn Vigra News

Ålesund lufthavn Vigra
Større fly til Gdansk.
Fra søndag 21. mai setter Wizz Air inn Airbus A321 på ruta fra Vigra til Gdansk 3 dager i uken.
Det nye og større flyet blir brukt på avgangene onsdager, torsdager og søndager. A321 har plass til 230 passasjerer. På avgangene til Gdansk på fredager og mandager, vil Wizz Air fortsatt benytte Airbus A320 med 180 seter.
Timeline Photos
        
Ålesund lufthavn Vigra
Rutetilbudet mellom Ålesund og Bergen er nå betydelig forbedret. Nå er det 5 daglige avganger til/fra Bergen. For få år siden var det kun 3. SAS har 3 flyginger til Bergen og Widerøe har 2. Vi håper at våre kunder vil sette pris på det forbedrede rutetilbudet.
Timeline Photos
        
Ålesund lufthavn Vigra
Torsdag 1. juni åpner vi en ny og spennende dutyfreebutikk i avgangshallen på Vigra. Den nye butikken er et pilotprosjekt på hvordan Avinor skal utforme sine dutyfreebutikker i fremtiden.

Nå mens ombyggingen av butikken foretas, har vi etablert en midlertidig dutyfreebutikk i avgangshall utland. Du finner den midlertidige butikken til høyre bak News Bar i 2. etasje.

Vi beklager at den midlertidige butikken er mindre enn den ordinære butikken, men vi håper og tror at du kommer til å sette pris på vår nye butikk når den åpner snart.
Timeline Photos
        
Ålesund lufthavn Vigra
Til tross for at påsken var i april i år, økte antall passasjerer som reiste over Ålesund lufthavn, Vigra med 0,8 % sammenlignet med april 2016. Totalt reiste 86.192 passasjerer over lufthavna.

Innlandstrafikken ble redusert med 1,3 %, mens utlandstrafikken økte med 7 %.

Det er rutene til Amsterdam og Gdansk som står for veksten i utlandspassasjerer. I tillegg varte sesongen med charterfly til Gran Canaria lengre i år enn i april i fjor. Nedleggelse av Londonruta bidrar til å redusere veksten i utlandstrafikken.
Timeline Photos
1 week ago
Jannicke Rakkenes - Håper London eller annen engelsk destinasjon kan komme tilbake til Vigra.Ble Flesland i år pga ingen avgang til England 🙃
        
Ålesund lufthavn Vigra
Pilotene til SAS har kåret Norges tre vakreste innflygninger. Her kan du se hvorfor vår innflygning ble plukket ut :)
1 week ago
Mona Klauset - Marita Rakvåg Drønnesund 😉
        
Ålesund lufthavn Vigra
Antall passasjerer som reiste over Ålesund lufthavn, Vigra økte i mars med 1 % sammenlignet med mars i 2016. Totalt var det 84.924 passasjerer i mars i år.

Innlandstrafikken økte 4,3 %, mens utlandstrafikken ble redusert med 11 %. Innlands er det rutene til Oslo og Trondheim som står for økning i antall passasjerer.

Årsaken til reduksjonen i utlandspassasjerer skyldes at det har vært færre avganger til Amsterdam og Gdansk sammenlignet med samme periode i fjor. Rutene til Alicante og Kaunas har økt trafikk.
Timeline Photos
5 weeks ago
Stian K. Blindheim - Bjørn Farstad tru du de va oss so drog opp snittet😂👍
        
Ålesund lufthavn Vigra
Med KLM sine ruter fra Vigra er hele verden lett tilgjengelig. Enten du vil til Rio de Janeiro, Barcelona, Singapore, New York, Shanghai, Bangkok eller et helt annet sted 🌴

Finn din drømmereise her: http://klmf.ly/1qIwVZZ ✈️
5 weeks ago
Elin Aspås - kult.
        
Ålesund lufthavn Vigra
Lei av regn og dårlig vær? Vil du sikre deg sol og varme til sommeren, er det fortsatt mulig å bestille seg en sydentur fra Vigra.
Charter fra Ålesund - Avinor
        
Ålesund lufthavn Vigra
Avinor ved Ålesund lufthavn, Vigra har ledig lærlingeplass i salgsfaget.
Som lærling ved Ålesund lufthavn, Vigra vil du få prøve deg på mange varierte og utfordrende oppgaver innenfor salg.

Vi søker en person som har interesse for å profilere og markedsføre lufthavnas tilbud. Dette gjelder både tradisjonelt salg av varer i serveringssteder, kiosker, Dutyfree- og Travel Value butikker, men også profilering av lufthavnas øvrige tilbud som utlandsruter og charterturer.
Du bør ha interesser for salgsfremmende tiltak og reklamekampanjer, og kunne benytte sosiale medier som reklamekanal.

Er du på jakt etter en variert og utfordrende lærlingeplass innenfor salg, så bør du ta kontakt med oss.
Søknad med CV kan sendes til Siv Laila Gjerset. E-post: siv.laila.gjerset@avinor.no
Tlf. 67 03 22 10 / 934 22 622
Timeline Photos
        
Ålesund lufthavn Vigra
I dag åpnet Avinor en utstillingpå Vigra som viser frem lokale bedrifter. Avinor har i 2017 invitert folket til å vise frem sine bedrifter og sin skaperkraft. Flyplasser, nett og TV skal brukes til å vise frem små og store selskaper som er helt avhengige av Avinors flyplassnettverk av 45 lufthavner for å lykkes.

Fra regionen rundt Ålesund lufthavn, Vigra har 18 virksomheter registrert seg i Made in Norway portalen, der alle blir profilert på Vigra. Halvparten av disse virksomhetene var representert under åpningen av utstillingen i avgangshallen på Vigra, som ble foretatt av Harry Valderhaug ordfører i Giske.
Timeline Photos
        
Ålesund lufthavn Vigra
Widerøe startet 2. april en ny rute mellom Ålesund og Trondheim. Det er 1 daglig avgang i begge retninger alle dager unntatt lørdag. Avgang fra Trondheim er klokken 14.40, med ankomst Vigra kl. 15.35. Avgang fra Vigra er kl. 15.50 via Kristiansund til Trondheim lufthavn, Værnes.

Fra før har SAS 2 daglige avganger på ruta Ålesund - Trondheim. Med Widerøe sin nye rute, blir det 3 daglige avganger mellom Ålesund og Trondheim.
Timeline Photos
6 weeks ago
Anita Heltne Sæther - håper det vedvarer og at det ikkje er bare på sommeren dette gjelder.
        
Ålesund lufthavn Vigra
Nå flyr Wizz Air 5 ganger i uka mellom Ålesund og Gdansk, og 2 ganger i uka mellom Ålesund og Kaunas i Litauen. Til Gdansk er det avganger mandag, onsdag, torsdag, fredag og søndag.

Til Kaunas er det avganger fredag og mandag.
Welcome to the world of opportunity! | Wizz Air
        
Ålesund lufthavn Vigra
Steik før et vær! Fly direkte fra Ålesund til sol og glede på Mallorca, Kroatia, Rhodos, Kreta, Bulgaria. Eller ta en tur til Amsterdam.
7 weeks ago
AnnElin Myhre - Freddy Andre Myhre
7 weeks ago
Inga Goksøyr - Det er no her med oss den virkelige Verda er
7 weeks ago
Einar Ervik - For ikke å glemme Alicante
7 weeks ago
Gerd Blakstad - Vi er i Spania nå.
7 weeks ago
Aina Grytten - Tull og tøys at folk ikke skal til Tyrkia i sommer, er medlem i ei facebook side og der er det mange fra Ålesund og omegn som skal, og som også reiser ellers i året, skjønner da ikke hvordan flyselkapene kan kansellere så tidlig som i februar?😤 no ender vi opp med langstrekke fra Ålesund-Oslo og videre derfra til Tyrkia. Kan jo ikke kansellere før sannheten er en realitet, er sikker på at både Detur og Ving hadde hatt fulle fly nedover
7 weeks ago
Heidi Petersen - Vi booket i feb til Tyrkia fra Ålesund vi sku reise 13 juli! Etter 2 veke fekk vi Mail vedr at det var kansellert . Så da bli d å reise fra Oslo og det med detur derifra, siden det ble det rimligste alternativ for oss🌴
8 weeks ago
Merete Wedvik - Lurer på hvor Antalya fra Ålesund forsvant....🤔 Hvorfor er den fjernet?
8 weeks ago
Gunhild Byy - Inte illa 😎
        
Ålesund lufthavn Vigra
Søndag 26. mars var KLM tilbake med 2 daglige avganger mellom Ålesund og Amsterdam. Det er nå avganger fra Vigra kl. 06.30 og 16.50 hver dag, 7 dager i uken. Gode videreforbindelser til resten av verden.
7 weeks ago
Leonel Munoz Ramirez - Veldig bra
7 weeks ago
George MacPherson - Too expensive!!!!
8 weeks ago
Danielle Ferreira - A pity that many years ago this route didn't exist and I had to take at least 3 planes to arrive in Aleby 😱😱😱
8 weeks ago
Eric Osnes - Blir vanskelig å rekke den flyet frå Hareid?!
8 weeks ago
Nils Kristian Brunvoll - Ta aldri, aldri fra oss denne andre rundturen mer, og fri oss fra Gardermoen tyrranriet!
        
Ålesund lufthavn Vigra
I februar reiste 73.617 passasjerer over Ålesund lufthavn, Vigra. Det er en nedgang på 3 % sammenlignet med februar 2016.

En viktig forklaring på nedgangen er at februar i fjor hadde 29 dager mot 28dager i år. Den ekstra skuddårsdagen i februar i fjor utgjør mellom 3 og 4 %.
Innlandstrafikken ble redusert med 2,1 % i februar.
Utlandstrafikken ble redusert med 7,0 %.

Færre avganger til Amsterdam og Gdansk er de viktigste årsakene til nedgangen på utland. Ruta til Alicante står for vekst på utland i og med at den ikke ble fløyet i fjor vinter.
Timeline Photos
        

11 weeks ago by Ålesund lufthavn Vigra

Ålesund lufthavn Vigra
Fra 1. mai øker Widerøe rutetilbudet ved Ålesund lufthavn, Vigra.
Da blir det direkteforbindelse fra Florø til Ålesund alle dager unntatt lørdag. Samtidig øker Widerøe antall avganger mellom Ålesund og Bergen til 2 daglige mandag – fredag. Fra Ålesund blir det avganger til Bergen kl. 16.50 og 18.45. På søndager blir det hele 3 avganger med Widerøe fra Ålesund til Bergen.

Fra Bergen blir det avganger til Ålesund kl. 15.15 og 17.35. Avgangen fra Bergen kl. 15.15 har mellomlanding i Florø for å gi et direktetilbud fra Florø til Ålesund med avgang fra Florø kl. 16.05. Ankomst Ålesund blir kl. 16.35.

Allerede fra 2. april starter Widerøe opp å fly mellom Ålesund og Trondheim. Widerøe vil ha 1 daglig avgang i begge retninger alle dager unntatt lørdag. Avgang fra Trondheim blir kl. 14.40, med ankomst Vigra kl. 15.35. Avgang fra Vigra blir kl. 15.50 via Kristiansund til Trondheim lufthavn, Værnes.
Timeline Photos
11 weeks ago
Merete Lie Valen - Ida Therese Valen, no må du bli trottige🤗
11 weeks ago
        

11 weeks ago by Ålesund lufthavn Vigra

Ålesund lufthavn Vigra
Kolonnekjøring i Ellingsøytunnelen på kveld og natt tirsdag

Statens vegvesen melder om at det blir kolonnekjøring i tunnelen fra tirsdag 7. mars klokka 20 til klokka 06 neste dag. Det betyr at det blir inntil 20 minutters ventetid på ledebil, i tillegg til at det vil ta lenger tid å kjøre gjennom tunnelen. De som skal kjøre der må derfor beregne god tid.
Timeline Photos
        

11 weeks ago by Ålesund lufthavn Vigra

Ålesund lufthavn Vigra
Fra 26. mars er KLM tilbake med 2 daglige avganger Ålesund – Amsterdam. Da blir det enda enklere å komme seg videre til resten av verden.

Bucharest, Rio de Janeiro, Aberdeen, Barcelona, Manila, Singapore, London, New York, Shanghai og Bangkok er blant de mest populære destinasjonene for de som reiser på ruta Ålesund - Amsterdam.

På sommerprogrammet 2017 starter KLM opp hele 14 nye ruter fra Amsterdam, noe som ytterligere forbedrer mulighetene til å komme seg effektivt ut i verden fra Møre og Romsdal.
11 weeks ago
Odd Staurset - Skam at den er kutta på vinteren 😡
11 weeks ago
Berit Bradley - Flott!Gardemoen er stress og fordyrer turen😃heller ingen miljøgevinst for hurpa i Venstre!
11 weeks ago
Sverre Arve Henriksen - Denne ruta er viktig !
11 weeks ago
Aniw Westerlund - Jaaaaa super dumper 😍😍😍😍
11 weeks ago
Nils Kristian Brunvoll - Neste vinter må ikke dette skje.
        

11 weeks ago by Ålesund lufthavn Vigra

Ålesund lufthavn Vigra
Ålesund lufthavn, Vigra fikk et overskudd på 5,2 millioner kroner i 2016.
Resultat er noe svakere enn de siste årene, og skyldes hovedsakelig reduserte inntekter som følge av færre reisende, spesielt til utlandet.
Fortsatt er Ålesund lufthavn, Vigra en av de lufthavnene i Avinorsystemet som går med overskudd. I 2016 gikk 8 av Avinors 46 lufthavner med økonomisk overskudd.
Timeline Photos
        

13 weeks ago by Ålesund lufthavn Vigra

Ålesund lufthavn Vigra
Nå kan du oppleve innspurten i Premier League direkte fra Vigra med G-Travel. Fly, hotell og kampbilletter til Manchester United og Liverpools hjemmekamper.
DIREKTEFLY FRA VIGRA TIL LIVERPOOL
13 weeks ago
May Grindvik - Pris ?
13 weeks ago
Jan Terje Mjelde - Hvorfor ikke London med Arsenal.
13 weeks ago
Harald Simonsen - Strålende ide men hvorfor ikkje satse på shoppingturer også til Liverpool i kombinasjon med fotball på Anfield. (den andre byen nevner eg ikkje en gang med navn) Liverpool er en flott by med mange muligheter.