Eindhoven Airport Airport

Eindhoven Airport

Traveling to Eindhoven Airport? Let Logan Car Hire compare all the major and local car rental companies at Eindhoven Airport to find you the right car for you. We search Avis, Hertz, Dollar, Enterprise, Budget and Sixt at Eindhoven Airport

Car Rental Booking

Like us

Eindhoven Airport News

5 days ago by Eindhoven Airport

Eindhoven Airport
Wij zijn trots! Met het design voor het nieuwe vertrekgebied in de terminal heeft Eindhoven Airport in samenwerking met Day de Red Dot Award gewonnen!

Meer weten? http://bit.ly/2vwSEeq
Wij zijn trots! Met het design voor het nieuwe vertrekgebied in de ter
4 days ago
Eric Sanders - Vorige week vertrokken vanuit Gate 1 en daar was het design en meubilair prettig opvallend en zeer functioneel. Goed design en allure, compliment aan Eindhoven Airport.
4 days ago
Arielle Dovens-verbakel - Is super mooi. Zijn er vanaf vertrokken. Mooi en relax
4 days ago
Jan Joost de Jong - Willem Mulder
4 days ago
André Knol - Ziet er erg mooi uit. Maar als Wizz air echt stopt met vliegen op Brno zullen we er weinig meer gebruik van kunnen maken. Is er al meer bekent over?
5 days ago
Ineke van Straaten - Wat mooi ! Over twee weken vertrekken we weer dus kunnen we het gaan bewonderen
5 days ago
Fia van Miltenburg - Nou ben benieuwd 16 september 😊
5 days ago
Elly Nanninga - Wij vertrekken 7 sept vanaf eindhoven!
5 days ago
Yvonne Vos-Pechtold - Kan niet wachten weer hier te mogen wachten 🤣
5 days ago
Caroline Knasiak-van Den Hoven - Is daar ook een kinder hoekje? Het valt me op dat het enige plekje waar de kids zich nog uit kunnen leven voor hun vlucht beetje ge update moet worden. Meerder apparaten die uit zijn of niet werken... en hoe blij is iedereen als de kids blij zijn😂😊😊 win win situatie
5 days ago
Marco van Buren - Vanmorgen geweest voor ons vertrek naar Girona. Zag er super strak uit👍👍👍
        

1 week ago by Eindhoven Airport

Eindhoven Airport
Heb jij onze vernieuwde Gates 1 & 2 al gezien? #like
Photos from Eindhoven Airport's post
1 week ago
Carolina Esteban Zaplana - Ik ben kort geleden vanuit gate 2 vertrokken. Heel erg ruim, rustig en mooi aangekleed. Alleen jammer dat boven geen kopje koffie kon bestellen... maar goed je bent zo weer beneden... misschien een tip voor Eindhoven Airport?
1 week ago
Mario Biggy Lyano - We gaan het de 24e maar effe rustig bekijken weekendje na een vriend van me in Madrid dus ben erg benieuwd
1 week ago
Yuri Groenkan - Ziet er goed uit ik kom gelijk volgende week even kijken en inspecteren 😂😂😂
1 week ago
Wil Evers - Is die gevaarlijke trap naar de bagageruimte ook verleden tijd??
1 week ago
Bart Breda - Looking good! Vertrek graag vanaf Eindhoven😎 Lekker in de buurt en lopen naar de vliegtuigen heeft zo z'n voordelen als je voor en achter kan instappen🖒 Net terug uit Spanje en vond het voor het hoogseizoen best vlot gaan👌Groeten uit Breda
1 week ago
Emmy Klamer - Pas iemand opgehaald van Eindhoven airport.. Drama!! Afzettingen en alles slecht aangegeven!! Jammer!! Het makkelijk te bereiken zijn..duidelijke weg aanwijzingen zijn ook erg belangrijk!!
1 week ago
Marc Wilbers - En nu de rest nog. Wat een drama de laatste tijd. Teveel passagiers en te weinig ruimte. Om over het boarden met die malle ijzeren dingen nog maar te zwijgen. Groei is mooi en nodig, maar zorg eerst dat de groei niet ten koste gaat van comfort. Ik wijk tegenwoordig liever uit naar Düsseldorf.
1 week ago
Thera Jansen - Nog niet gezien,want er gaan jammer genoeg geen vluchten meer naar Bodrum vanaf Eindhoven,ik hoop wel dat dit toch weer zal gaan gebeuren.
1 week ago
Sabine Vrijdag - Ziet er prima uit...is de ellende voor t vliegveld al klaar???
1 week ago
Gert van Spelde - Ziet er goed uit. Maar zolang Eindhoven geen jetway's heeft maar dat idiote dranghekken doolhof is het geen echtvliegveld met internationale allure die het wil zijn.
        

4 weeks ago by Eindhoven Airport

Eindhoven Airport
PSV is weer veilig geland op Eindhoven Airport! #earliertoday
Timeline Photos
4 weeks ago
Inge Lemmen - En hier waren wij getuigen van, toevallig omdat onze dochter vanuit Eindhoven vertrok voor een vakantie en tot groot genoegenvan dochter nummer drie
4 weeks ago
Anja Koopmans - Hendrik Hiemstra ✈️⚽️
4 weeks ago
Joost de Graaf - Waarom niet met een nederlandse maatschappij, maar weer met staatgesponsorde hut uit het midden oosten 😟 Gemiste kans...
4 weeks ago
Luud Smulders - En???? Niks bijzonderes hoor. Wij vliegen al jaren met Transavia en zijn ook altijd veilig geland.
4 weeks ago
Roel Folgers - Overloper😂😂😂😂
4 weeks ago
Gabriella En Row Tay - Ief Yf Hesen jammer....hihihun zijn te laat
4 weeks ago
Rjc Meuwissen - Super ,een goed seizoen en een mooi bekertoernooi !!
4 weeks ago
Karin Aipassa-Jeths - Jaimy Jeths ik ben dr weer s niet!!
        

6 weeks ago by Eindhoven Airport

Eindhoven Airport
Op 23 september 2017 opent Brabant haar deuren tijdens de meest mysterieuze en spannende uren: in de nacht! En wij mogen kaarten weggeven!

Wil jij op ontdekkingstocht in eigen land, laat ons dan in een reactie weten waarom.

Zelf tickets aanschaffen? Dat kan hier: https://www.visitbra.../nl/brabantnacht
Timeline Photos
4 weeks ago
Eindhoven Airport - Gefeliciteerd Gerda Doornenbal! Jij hebt twee tickets gewonnen! Stuur je in een priveberichtje je contactgegevens (e-mail) dan zorgen we dat visit brabant snel contact met je opneemt.
6 weeks ago
Pauline Ellerbrak-Sassen - Jasmijn Lotta van Esch & Justin van Esch
6 weeks ago
Anja van Loon - Zou graag van klassieke muziek willen genieten in een bootje, regen of niet, dat moet toch geweldig zijn!
6 weeks ago
Gerda Doornenbal - Jaaaaaaa!! Dit is echt Superleuk!! Ik laat me graag verrassen alle arrangement zijn gaaf.Nu maar hopen en veel duimen voor deze geweldige actie🍀🍀🍀
6 weeks ago
Margaret Koning - Lijkt me een unieke ervaring en ik ben al half brabants
6 weeks ago
Gisela Gelderblom - Ontdekkingstocht tijdens een herfstachtige nacht. Dat vinden wij onwijs spannend 👻🙈😱
6 weeks ago
Hannie Van Hoorn-van Eck - Ik laat mij graag verassen! Wat gaaf!🌛🌛🌚
6 weeks ago
Joke de Vries - Leuke arrangementen, zou het graag eens beleven!
6 weeks ago
Maikel Bartels - Ontbijten in de Gondoletta in de Efteling! Dat lijkt me een sprookje wat uitkomt :)!
6 weeks ago
Randy Stem - Dit is een geweldige kans om met nachtfotografie aan de slag te gaan. Zin in 🤗
        

9 weeks ago by Eindhoven Airport

Eindhoven Airport
De afgelopen maand bezochten 539.175 passagiers onze luchthaven, dat is een nieuw record! Het record stond op augustus 2016 met 511.523 passagiers.

De bestemmingen Malaga, Alicante, Faro, Barcelona en Ibiza waren het populairst.
Timeline Photos
8 weeks ago
Maikel Hoormann - REIS NIET via Eindhoven Airport!!!!!!!!!!! Hieronder het verhaal over hoe Eindhoven Airport met mensen omgaat. Dit is de klacht die ik heb ingediend Ik beschrijf hierbij de situatie op Eindhoven Airport op 02/06 Mijn vrouw Johanna Adeleine Hoormann en onze 2 kinderen Vienna(2jaar) en Lyon(10 maanden) hadden een Transavia vlucht geboekt van Eindhoven naar Stockholm voor het bijwonen van een begrafenis. De vlucht was om 8 uur en aangezien wij in Groningen wonen, hebben we besloten een hotel te boeken bij Novotel Eindhoven. Toen wij om half 7 op Eindhoven Airport arriveerden konden wij zonder problemen onze bagage inchecken, toen wij vervolgens richting de douane liepen(toevallig langs de servicebalie) (Let wel service en informatiebalie!!Daar kan iedereen zitten zonder enige kennis of opleiding die een telefoon kan opnemen!!!!!) hield ons een zeer chagrijnige medewerkster van Eindhoven Airport staande die vroeg of onze zoon Lyon mazelen had. Wij gaven aan dat onze zoon waterpokken had in een zichtbaar uitgedroogd stadium, maar kennelijk wilde ze iemand tegen zitten en eiste een doktersverklaring. Anders was het volgens haar onmogelijk om te vliegen. Dit zorgde bij ons, aangezien bovengenoemde omstandigheden, voor heel wat frustratie. Er zijn wat woorden gevallen waarbij de vrouw van Eindhoven Airport luidkeels schreeuwde dat ik mijn bek moest houden. Dit geeft ook weer aan wat het niveau van het personeel daar is. Vervolgens heb ik onze doktersassistente toch kunnen bereiken met de vraag of ze ons uit de brand kon helpen en dat wilde ze. Ze stelde een doktersverklaring op omdat de dokter, Lyon 2 dagen eerder nog had gezien. Toen deze verklaring vervolgens werd afgekeurd(niet door de douane, niet door Transavia. Maar door dezelfde, onbevoegde, servicebalie medewerker!!!!!!) brak mijn vrouw. Helaas was het laatste afscheid aan een dierbaar persoon onhaalbaar geworden. Vervolgens heb ik besloten de familie per auto heen te brengen, maar door het begin van het pinkster weekend was er in Duitsland geen doorkomen aan. Vervolgens heb ik na uren file met een kind van 10 maanden, besloten ze bij Hamburg Airport af te zetten om de vlucht naar Göteborg te pakken. Johanna haar moeder is van Stockholm naar Göteborg gereden om ze daar op te halen. En wat denk je???? Ze mocht gewoon vliegen, er is niet eens iemand die om de doktersverklaring vroeg!!!! Dus heb je littekens, acne of iets wat eventueel op een besmettelijke ziekte kan lijken. Bij Eindhoven Airport kan je door de toiletjuffrouw of de informatiebaliemedewerker het vliegen ontzegt worden. Toch na het indienen van deze klacht blijft de Airport deze medewerker beschermen en zijn niet bereid ter compensatie van de vele kosten. Het instorten van de parkeerhaven daar lijkt opeens geen toeval meer, het welzijn van de passagiers op Eindhoven Airport wordt niet in acht genomen! WEES GEWAARSCHUWD!!! REIS NIET VIA Eindhoven Airport!!!!!
8 weeks ago
Pau Casale - I imagine the 593.175 passengers waiting under the sun (or rain) to enter in the aircraft after being allowed to exit the gate... We can say (?) there is an airport in Eindhoven, but at least you should actually build it around those corridors with metallic fences in order to resemble a real one!
8 weeks ago
Annemiek Van Haren - Ik vind het ook een zeer fijne luchthaven !!!
9 weeks ago
Jeannette Fleer - Vindt het ook een super vliegveld,
9 weeks ago
        

11 weeks ago by Eindhoven Airport

Eindhoven Airport
Op 27 mei is een deel van de in aanbouw zijnde parkeergarage P1 ingestort. Houd daarom rekening met extra reistijd vanwege verschillende wegafzettingen en verkeersverboden.

Saturday the 27th of May a part of the new Multi Purpose Building (P1) that was still under construction collapsed. Please allow for extra travelling time to the airport due to road blocks and traffic bans.

live.andes.nl/eindhoven
3 weeks ago
Kamiel Bastiaanse - Grote parkeerchaos en nog mensen euro's aftroggelen... :( Ik zou 20 minuten vrij mogen parkeren op P3 ... Beetje kort om je bezoek uit te zwaaien, maar ok... Kom ik 30 seconden te laat bij de uitrit... Moet ik alsnog terugrijden en naar de betaalautomaat. Die 30 seconden kost me 4 € ... Wat een geld-uit-de-zak-klopperij! Fok jullie naaiers! https://www.youtube....ch?v=L-wpS49KN00
10 weeks ago
Karel Christiaanse - Gisteren aangekomen. Wat opvalt is dat bij de afgebroken platen het wapeningsstaal ONDER de plaat vrijwel ongeschonden de breuk heeft overleefd. Kijk maar naar de rechtopstaande bos staaldraden op de foto. Daarentegen is er geen wapeningsstaal aan de bovenkant van de plaat te bekennen terwijl juist daar het buig- afbreukmoment zich heeft voorgedaan. Verder is er geen sprake van doorlopende wapening maar van overlappende wapening zoals gebruikelijk bij balkonnetjes. Maar daar zou de wapening JUIST bovenin zitten. Twee vragen: waar is de bovenwapening? Waarom " balkonconstructie" als het om een garagevloer gaat. Per ongeluk verkeerd gelegd (onder=boven ha ha). Verder is de ruimte van de ballen zo groot dat er haast geen ruimte voor wapening plus dekking overblijft. De dekking aan de onderzijde was zo dun dat het staal het finaal heeft weggespat (kijk maar, geen spatje beton, helemaal schoon).
11 weeks ago
Diego Mínguez - I don't know if it's responsibility of the airport, but is it that difficult to at least not confuse people? I landed last Sunday morning and there was no indication on where to go to get a bus. The guys blocking the road told everyone that it was impossible and that we needed to call a taxi. Well, if you walked the other direct then the bus stop was working normally. Today I learnt that this issue hasn't been addressed and there's not even a sign to tell people which direction to walk.
11 weeks ago
Bobby Highland - BOEMM volgende keer gewoon de oude Grieken inschakelen, dat staat er allemaal nog.🤔
11 weeks ago
Leo Merks - Wat een blunder!Stel je voor als dít gebeurd was met een volle parking! Misschien wel tientallen doden. Droevig voor Nederland
11 weeks ago
Pim Egmond - Wat een beschamende blunder! Stond nog geen auto op!
11 weeks ago
Ingrid Geerts - Gelukkig geen gewonden .Is het belangrijkste toch!
11 weeks ago
Guy Scheepers - Hoe kan zo iets in deze moderne tijd!!xx
11 weeks ago
Arina Maksimović-Verboom - Hoop dat onze auto snel wordt vrijgegeven....
11 weeks ago
Dorus Snijders - Is gisteren om 19.00 gebeurd. En nu de eerste melding al🙈
        

13 weeks ago by Eindhoven Airport

Eindhoven Airport
Collega gezocht!

Ben jij een echte financieel ondersteuner die goed in teamverband, maar ook zelfstandig kan werken? En ben je energiek, praktisch en bezit je een aanpakkersmentaliteit? Solliciteer dan nu!

Bekijk de vacature hier: http://bit.ly/2pVinXZ

#vacature #financieel #financieelmedewerker #solliciteren
Timeline Photos
13 weeks ago
Ljiljana Micic - ik heb vraag voor rolstoel u kan regelen of bellen
13 weeks ago
Marco van Hout - Maikel? 😉
13 weeks ago
Mieke van den Boom - Han van Gerven Angela van Gerven iets voor Han??
13 weeks ago
Hans Verhofstadt - Frits, weet niet of iemand je hier al op gewezen had 😂
13 weeks ago
Esther van Gent - Hey sis Sylvia van Gent iets voor mij?😉
13 weeks ago
Sylvia Van de Grift - Jim Huijer,vliegensvlug zijn
13 weeks ago
Reyhan Apaydin-erdogdu - Elif Sabanci Erdogdu
13 weeks ago
Ingrid Caumon - Cynthia Gerrits
13 weeks ago
13 weeks ago
Ingrid Heusschen - Frits Blommaert
        

15 weeks ago by Eindhoven Airport

Eindhoven Airport
De nieuwe gate lounges (gates 11 en 12) zijn bijna klaar! Vanaf morgen zijn ze in gebruik. Naast groen zullen de kleuren grijs en blauw het nieuwe gebied sieren. De kleuren van het Nederlandse landschap! Wat vinden jullie ervan? LIKE!
Timeline Photos
14 weeks ago
Wil Veldman - Leuk voor het oog !!!! Passagiers staan buiten nat te worden als het regent beter overkapping kunnen maken als dit !!!!!!!
15 weeks ago
Evy Van Overvelt - Ik vlieg zeer regelmatig en stel telkens vast dat jullie veel aangenamer zijn dan Brussels Airport. Veel gemoedelijker, minder stress en vlotter! Vooral géén files om er te geraken. Wanneer gaan jullie parkeerdecks open? Tot donderdag alweer - even heen en weer naar AGP 👍
15 weeks ago
Gert van Spelde - Ziet er goed uit. Maar zolang dat idiote hekwerk, poortjes systeem en die shengen trap op het platform je naar en van het vliegtuig leidt blijft het een beetje amateuristisch ipv een echte gate / vliegveld
15 weeks ago
Annemiek Van Haren - 13 mei vertrekken we vanaf jullie luchthaven naar Barcelona ..Dan gaan we zeker kijken hoe 't geworden is .Ik vind het n hele fijne luchthaven lekker overzichtelijk...Heel fijn tot 13 mei . ..
15 weeks ago
Antonien Steijvers - Tot zaterdag😀 en het wordt steeds groter en mooier.👍 Top en trots er steeds te mogen vertrekken en aankomen.😘
15 weeks ago
Leo Nievelstein - Om de kosten er snel uit te krijgen gelijk maar de ticket prijzen omhoog, toch?
15 weeks ago
Gert van Duijn - Ziet er mooi uit! Al bekend welke vluchten er morgen gebruik van maken?
15 weeks ago
Frans Hartman - Eindhoven airport, top!!! maar deze tekst...????? Jullie geven een uitleg over de kleuren en vragen dan wat we er van vinden. Gevolgd door : LIKE! wat is dat voor een rare manier van iemand indoctrineren.
15 weeks ago
Hilda Huizinga-Teunissen - Hoop snel weer bij jullie op bezoek te komen,om te kijken hoe het geworden is!
15 weeks ago
Jan Cavanas - Op 19 mei vertrekken wij voor de eerste keer vanop Eindhoven ben eens benieuwd of alles gaat lukken
        

17 weeks ago by Eindhoven Airport

Eindhoven Airport
Afgelopen donderdag opende de Victoria’s Secret winkel op Eindhoven Airport. Heb jij op donderdag 13 april iets in de winkel gekocht? Dan maak je met je bonnetje kans op een retourvlucht naar Londen, een hotelovernachting en uiteraard een bezoek aan de Victoria’s Secret Flagship Store!

*tromgeroffel*
En de winnaar is… bonnummer 00000116!!

Komt dit nummer overeen met het nummer op jouw bonnetje? Dan ontvangen we graag in een privéberichtje jouw contactgegevens met uiteraard een foto van het bonnetje.
Timeline Photos
16 weeks ago
Ingrid de Grunt - Wat voor winkels komen er nog meer bij ?
16 weeks ago
Karin Burm - Net 1 bonnr erna...balen!!! Rotfiles hier ook altijd..:'(
17 weeks ago
Bas de Jonge - Goed bezig Eindhoven Airport, hoop alleen dat er meer tijd wordt gestoken in een snellere afhandeling van de checkin en controle want deze is de afgelopen jaren kwa tijd flink oplopen
17 weeks ago
Petra Koopmeiners Braaksma - Hè Miranda Bot en Edward Ruiter dus we moeten een stedentripje vanaf Eindhoven weer gaan zoeken
17 weeks ago
Bianca Drummond - Kiek Islaa, we hoove neet mier persé naor New York 😂
17 weeks ago
Nanda Cederhout - Anna Reinhard haha a new Victoria Secret in Hollland. if you arrive at Eindhoven Airport (close to me parents house) you can shop there 😂😂 your welcome!! See you soon 😘
17 weeks ago
Maik Weustink - Wanneer gaat dat restaurant open
17 weeks ago
Ingrid Klokgieters-van Herk - Weet iemand de openingstijden?
17 weeks ago
Nikky van Dijk - Rachel Burger nu hoef k niet meer zo ver te rijden 😍🙈😅
17 weeks ago
Saskia Loerakker-Houtzager - hé Anne wist je dat?
        

18 weeks ago by Eindhoven Airport

Eindhoven Airport
Vandaag is Victoria’s Secrets vierde filiaal in Nederland geopend en wel op onze luchthaven!

Lees meer: http://nieuws.eindho...indhoven-airport

#VSopeningehvairport #eindhovenairport #ehvairport #airportlife #airportshopping
Timeline Photos
18 weeks ago
Jada Preysler - Ooo wat leuk echte aanvulling voor eindhoven airport ♡
18 weeks ago
18 weeks ago
Jasper Uljee - 3 mannen die een vrouwenzaak openen, ziet er toch een beetje frappant uit
18 weeks ago
Mariska Sangers - Amanda Bremmer niet goed voor de portemonnee haha.
18 weeks ago
Michelle Brouwers - Samira Haj-amar binnenkort borrel en shoppen? Als t weer toch slecht is 😏
18 weeks ago
Ron Noppers - 27 april maar eens kijken en iets moois kopen voor mijn partner😍😍😍 scheelt weer porto kosten😄😄😄!!! Ach en die draaideur werd maar door een iemand gebruikt, toch?!
18 weeks ago
Ingrid van Elk - Nikki Hameeteman zou de taxi paar uurtjes vroeger laten komen straks...
18 weeks ago
Vera Vd Venne - Janneke van der Zanden, zullen wij binnenkort eens gaan kijken?! 😍
18 weeks ago
John Doorakkers - Belachelijk dat de draaideur geconfiqeerd werd. Moest nu helemaal terug lopen. Niet eens een lingeriemodel gezien. En waar blijft de MacDonalds nu?
18 weeks ago
Rasa Simkute - En nu nog een echte winkel in Nederland ! Met lingerie en Amerikaanse acties en sales.
        

19 weeks ago by Eindhoven Airport

Eindhoven Airport
Afgelopen weekend toverden we de Kinepolis Antwerpen om tot de makkelijkste cinema van Vlaanderen. Dit weekend zijn we te vinden in Hasselt!
Timeline Photos
12 weeks ago
Rialda Fazlija - Beste heer/mevrouw Ik en mijn moeder reizen via Eindhoven naar Skopje. Maar elke keer worden wij dubbel gecontroleerd als we terug komen uit skopje. Nooit hebben ze iets bij ons gevonden. Maar het gebeurt elk keer weer. (elke keer door een blanken jongen van ongeveer 1,70 met bruin haar en dan is er nog iemand er bij). Dit is er vervelend kost ons meer tijd, is beschamend en slaat ook nog eens nergens op want in Skopje wordt je ook al gecontroleerd. En daarbij moeten wij zelf 2 uur rijden alleen om naar jullie vliegveld tekomen en dan vinden wij het niet normaal dat we elke keer zo worden behandelt. Mij moeder is ook nog ziek en moest helemaal zelf haar koffer dicht doen terwel ze geopereerd moet worden aan haar hand. Dit gedrag accepteer ik niet meer. Wij betalen gewoon onze ticket en hebben een Nederlandse paspoort. Ik hoop dat u hiermee iets gaat doen. Anders zal ik dit melden aan een 3e partij. Vriendelijke groet
19 weeks ago
Irma Derikx - Ellis Meijboom was het gezellig
        

19 weeks ago by Eindhoven Airport

Eindhoven Airport
De uitnodigingen zijn de deur uit, de laatste hand aan de store wordt gelegd en de voorbereidingen voor het openings event zijn in volle gang. Victoria's Secret op Eindhoven Airport... Opening Soon! #VSopeningehvairport #aftellen
Timeline Photos
19 weeks ago
Daisy Puts - Nadine Puts Janneke Puts hoof ich neet nao Londen of New York veur get leuke setjes 👌👌😍
19 weeks ago
Judith Lewis - Jenny Oome-Wan 13 april is de opening
19 weeks ago
Timo Stavorinus - Sanne van Rijn Inge Kuijpers Sophie Wijnhoven 😍
19 weeks ago
Patric de Brouwer - Uitnodiging niet ontvangen moet ik ern pm sturen ?
19 weeks ago
Lenneke Wierenga - Angela Suyckerbuyck inslaan in september😜
19 weeks ago
Karianne Boers-Vriend - Hahaha, ondertussen wel Annemiek. Kennen ondertussen aardig wat shops 🙈
19 weeks ago
Annemiek van Westrienen-Wever - Karianne! Denk dat wij als VIP worden uitgenodigd 😉
19 weeks ago
Ilse Rabbe-Barents - Karlijn Rabbe en Charlotte Rabbe
19 weeks ago
Sander van Leeuwen - Anouk van Leeuwen heb jij er een gehad?
19 weeks ago
Jolanda Seebregs - Leuk Julie Brands en Iris Brabers
        

21 weeks ago by Eindhoven Airport

Eindhoven Airport
Lekker eten op Eindhoven Airport! Komende week opent La Place haar vestiging op de eerste etage van de luchthaven. Wij mochten vast een kijkje nemen! #food #airportlife
Photos from Eindhoven Airport's post
19 weeks ago
Marja Schefer-Steenbergen - owwwwwwwwwwww dat is leuk dus we kunnen volgende week een bakkie drinken in het nieuwe La Place op het vliegveld Eindhoven Airport zou erg leuk zijn .................Jullie hebben altijd zo'n lekker appelgebak hihihi.......... zetten jullie ook wel een voordeel acties op deze site voor de La Place???
21 weeks ago
Marianne Creemers - Van harte gefeliciteerd, het is erg mooi geworden 👍en de cappuccino, eten en gastvrijheid waren super gisteren. En voor maandag heel veel succes met de opening.
21 weeks ago
Joep Verheijen - Ik was een van de gelukkigen om alvast een kijkje te mogen nemen EN te mogen proeven. Super was het. Een aanrader! Erg goed gedaan, complimenten.
21 weeks ago
Lies van der Linden - Giovanna Manconi, Nathalie van Halen en Annie Kruyzen zouden we het ontbijt nog redden voor onze vlucht naar Valencia?
21 weeks ago
Angelo van den Noord - Eindelijk. En hopenlijk ook meer zitplaatsen. Want de laatste keren is het behoorlijk druk en overvol en geen zitplaatsen te bekennen
21 weeks ago
Tom van der Mésche - Ziet er erg goed uit! Tot gauw en succes nog met de laatste voorbereidingen.
21 weeks ago
Yvonne Goossens - Hartstikke mooi! Veel werkplezier allemaal. Ik kom gauw langs om het te bewonderen!
21 weeks ago
Monique Rovisco da Costa - Gefeliciteerd en succes met z'n alle met deze nieuwe uitdaging 👍
21 weeks ago
Leon Van den Berk - Wauw! Wat mooi om te zien hoe jullie dit voor elkaar hebben gekregen. Kom snel een keertje langs😁 succes met de opening en het begin van een nieuwe uitdaging!
21 weeks ago
Annemiek Van Haren - Gefeliciteerd met deze mooie la place in mei komen we zeker hier nog lekker hapje eten voor we naar Barcelona vliegen ..
        

23 weeks ago by Eindhoven Airport

Eindhoven Airport
Allemachtig meer dan 80 bestemmingen vanaf Eindhoven Airport!

Vandaag maakte Ryanair maarliefst 9 nieuwe routes vanaf onze luchthaven bekend; Aarhus, Edinburgh, Milaan-Malpensa, Oradea, Praag, Rabat, Tanger, Thessaloniki en Valencia! LIKE!
Timeline Photos
14 weeks ago
Chantal Bensch - Hallo, zijn er ook vluchten naar Helsinki of Turku in Finland gepland in de toekkomst?
23 weeks ago
Anneke Durville-Buijzen - Jammer weer niet naar Bergerac, zou heel fijn zijn! Groetjes van jullie oud collega en sterkte met dit natte weer! ( in de Dordogne zitten aardig wat brabanders met een 2e huis! Toch wel fijn dat jullie zo groeien!
23 weeks ago
Cisca Durieux - Vliegen jullie vanaf Eindhoven ook rechtstreeks op Madrid?
23 weeks ago
Lorena Fernandez Agundez - Ik zou er heel blij van worden als jullie milieubewuster zouden zijn aangezien er mensen bij vliegveld wonen en we daar half vergast worden!
23 weeks ago
Bart Manders - Lekker hoor, nog meer citytrips binnen handbereik! Nicole 👌🏼
23 weeks ago
Evelien Kuipers van der Kolk - Nu Granada, España nog. Daar zou ik echt heeeeel blij van worden.👍
23 weeks ago
Marieke Nooder - Hallo, gefeliciteerd. Mag ik vragen op welke bestemmingen in Italië jullie vliegen?
23 weeks ago
Looyjan Schuurman - Per wanneer gaan ze op Praag vliegen?? Ik vlieg nu elke 14 dagen met transavia maar de tijden dat ze vliegen zijn niet altijd gunstig voor mij dus ik ben blij dat ryanair nu ook gaat vliegen naar Praag.
23 weeks ago
Bridget Alcione - Vanaf wanneer is Rabat boekbaar? Ryanair laat hem niet zien in het schema :(
23 weeks ago
Marco Mattheij - And from when can we fly this destinations from eindhoven. For example edinburgh>
        

23 weeks ago by Eindhoven Airport

Eindhoven Airport
Ben jij op zoek naar een toffe baan? Onze afhandelaar Viggo zoekt medewerkers!
Viggo
23 weeks ago
Shaban Kurtisi - wat is het e-mail adres
23 weeks ago
Karin Van Gerven - Jeroen Basstein.!!!
23 weeks ago
Misha Van Wijmeren - Saskia Van Steenderen-Kroes het houd niet op....
23 weeks ago
Wilma Hendriks - Nicole van Dijk ??
23 weeks ago
Martin Brouwer - Roos, morgen gelijk ff solliciteren? Je bent er toch! 🤓
23 weeks ago
Robin van Dongen - Dennis Evers! Tis wel in eindhoven. Maar iets voor jou ? :)
23 weeks ago
Astrid Venstra - Matthijs Rijken 👍🏻
23 weeks ago
Maik Weustink - Als je 14 jaar bent, mag je dan ook komen werken? Ik wil altijd al op een platform van een vliegveld werken. Al is het alleen maar koffers inladen.
23 weeks ago
23 weeks ago
Luud Smulders - Als ik jonger was zou ik dit ook graag gedaan hebben.
        

25 weeks ago by Eindhoven Airport

Eindhoven Airport
Vandaag krijgen jullie een kijkje achter de schermen. Deze week is namelijk de nieuwe bagagehal geopend op Eindhoven Airport!
Timeline Photos
2 weeks ago
Jan Mulders - Giel Hamers iets voor jou? Ook een soort piloot.
25 weeks ago
Frans Van Gompel - Ik ben verslaafd aan de auto
25 weeks ago
Ton van Genugten - Super goed systeem👍 zitten al een uur in t vliegtuig te wachten omdat er 11koffers niet in t vliegtuig zijn... Er werkte vanmorgen niks!dus de helft heeft koffers wel ingeleverd andere helft niet. Geen Calamiteiten plan/en geen info vanuit de organisatie, Hoop dat we zo vertrekken anders waren we al in Oostenrijk geweest😉😡
25 weeks ago
Wim Jansen - Ziet er goed uit. Dit moet de doorstroom van bagage optimaliseren en zal voor het personeel een goede werkomgeving zijn.
25 weeks ago
John Ulrich - Mijn koffers zijn goed aangekomen dus het zal wel goed werken. 😉
25 weeks ago
Anneke Hurkmans - Hopelijk krijg ik het gauw te zien ...maar nu heb ik ff moeten annuleren 😰😰
25 weeks ago
Gottfried Boehnlein - Hallo aus Berlin, gibt es auch mal wieder einen Flug von Berlin nach Eindhoven?????
25 weeks ago
Bas Van de Wiel - Nodig kinderen uit de buurt uit, die komen graag kijken! zo staan wij er gemiddeld eens per twee weken om vliegtuigen te kijken of gewoon de bedrijvigheid.
25 weeks ago
Ferry Brouwer - Is dat handig in verband met veiligheid om alles zo openbaar te laten zien !?
25 weeks ago
Ewout Scholten - Misschien moeten jullie in navolging van Schiphol tv ook video-item's gaan maken zoals deze nieuwe hal.
        

26 weeks ago by Eindhoven Airport

Eindhoven Airport
Voor mensen die op woensdag 15 maart vertrekken en aankomen op Eindhoven Airport, in de buurt wonen of werken op het bedrijventerrein bestaat dit jaar voor het eerst de mogelijkheid om op het vliegveld te stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Meer weten? http://bit.ly/2lK5Ys7
Timeline Photos
26 weeks ago
Betty KS - Mark
26 weeks ago
Christel Pothuizen-Groenveld - Killian van der Kooij!
26 weeks ago
Gottfried Boehnlein - Gibt es auch wieder Mal Flüge nach Berlin von Eindhoven???
26 weeks ago
Felix Cattenstart - Top! Dan kan ik stemmen voor/na/tijdens t werk! Anders zou ik niet kunnen stemmen
26 weeks ago
Sofie van den Enden - Marieke van den Enden
        

27 weeks ago by Eindhoven Airport

Eindhoven Airport
Altijd al willen weten wat ze met een gepensioneerd vliegtuig doen? Daar maken ze gewoon een restaurant van ;-).
INSIDER food
27 weeks ago
Kelly Joosten - Benjamin Ian Allen 😍😍😍
27 weeks ago
Luuk Willems - Monique Willems-Hutschemaekers
27 weeks ago
Pieter Ratelband - Misschien staat dat wel net zo sierlijk op jullie eigen dak? #doeisgek
27 weeks ago
Maik Weustink - Waar is dat ik wil er naartoe! Prachtig vliegtuig
        

28 weeks ago by Eindhoven Airport

Eindhoven Airport
Wauw! Hebben jullie deze prachtige foto al gezien? Transavia maakte deze foto op een sneeuwachtige dag op Eindhoven Airport.
Transavia
28 weeks ago
Stefan Nieuwenhuis - Foto shop
28 weeks ago
28 weeks ago
Nancy Smeding - Gingen er maar intercontinentale vluchten vanaf Eindhoven. Dan hoefde ik binnenkort niet vanaf Eindhoven naar Amsterdam toe om op het vliegtuig te stappen, met een hoop gedoe met auto, hotel enz enz.
28 weeks ago
Antonino Dias - Now is beter the weather
28 weeks ago
Antonino Dias - Very beatiful fay
28 weeks ago
Anton de Vlieger - Nou ik vlieg in mei wel naar Benidorm toe van af Eindhoven Airport
28 weeks ago
Dientje Sanders - Geef mij maar de zon
28 weeks ago
Gottfried Boehnlein - Hallo aus Berlin, wann fliegt Transavia wieder von Berlin nach Eindhoven Airport
28 weeks ago
Marion Steffanie - wij naar de zon
28 weeks ago
Lambert van Gelder - Volgende week skiën in Bulgarije. ⛷
        

29 weeks ago by Eindhoven Airport

Eindhoven Airport
De bouw van het MPB, waarin onder andere de parkeergarage P1, een OV-terminal en een McDonald's restaurant komen, bereikte vandaag haar hoogste punt
Nieuws & Media | Eindhoven Airport
29 weeks ago
Karlijn Van Der Velden - Mirte Wilbers Clairly Colsters ik zie maar 1 woord....
29 weeks ago
Antonien Steijvers - Snel gegaan👍