Chisinau International Airport, Moldova Airport

Chisinau International Airport, Moldova

Traveling to Chisinau International Airport, Moldova? Let Logan Car Hire compare all the major and local car rental companies at Chisinau International Airport, Moldova to find you the right car for you. We search Avis, Hertz, Dollar, Enterprise, Budget and Sixt at Chisinau International Airport, Moldova

Car Rental Booking

Like us

Chisinau International Airport, Moldova News

Chisinau International Airport, Moldova
Astăzi este Ziua Internațională a controlorilor de trafic aerian!

La mulți ani, stimați colegi, Controlorii de Trafic Aerian din Moldova! Mulțumiri vouă, celor care dirijați întreg traficul aerian al Republicii Moldova, pentru munca depusă și capacitatea de a lua decizii corecte și rapide astfel încât zborurile să se desfășoare în deplină siguranță.
Astăzi este Ziua Internațională a controlorilor de trafic aerian!
1 day ago
Dorin Plugaru - Depertamentul Marketing the best !
1 day ago
Natalya Caba - Multumim✈️🙏🏼
1 day ago
Tatiana Celac - Va multumim!!!
        
Chisinau International Airport, Moldova
O nouă destinație de pe Aeroportul Internațional Chișinău spre Ekaterinburg, Federația Rusă, operată de AirMoldova
Începând cu 28 aprilie 2018, cursa nouă va fi operată cu o frecvență de trei ori pe săptămână în zilele de marți, joi şi sâmbătă.
Prețurile pentru aceasta cursă vor începe de la 89 euro pentru biletele într-o direcție, cu toate taxele incluse.
Biletele pot fi procurate începând cu 26 octombrie 2017, online pe site-ul companiei http://www.airmoldova.md, de la oficiile proprii de vânzări Air Moldova: bd. C. Negruzzi, nr. 10 şi Aeroportul Internaţional Chişinău, precum şi prin agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare.
AirMoldova
        
Chisinau International Airport, Moldova
Copii fericiţi la Aeroportul Internaţional Chişinău!

45 de copii din cadrul Asociației “La VIA” și Centrului de plasament “Curcubeul Speranța” de la Vadul lui Vodă impresionați de excursia de la Aeroportul Internațional Chișinău. Compania Avia Invest a organizat o excursie prin aeroport pentru generaţia mică şi tânără. Copiii au avut posibilitatea să facă cunoştinţă în mai de aproape cu lumea fascinantă a aviaţiei. Tinerii oaspeți au urcat la bordul unui avion și au avut posibilitatea unică de a vedea cum arată din interior cabina piloţilor şi de a sta la manşa unui avion real. Acest moment a fost cel mai impresionant, ceea ce a provocat un adevărat val de emoţii pozitive.
Turul a mai cuprins şi o vizită la serviciul pompieri, care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul Aeroportului Internaţional Chişinău. Aceștia au făcut cunoştinţă cu priorităţile acestei subdiviziuni şi intervenţiile în caz de necesitate a salvatorilor, primind sfaturi utile din partea serviciului pompieri.
Copii au primit în dar de la reprezentanţii Avia Invest cadourile dorite de ei iar zâmbetele şi bucuria lor a încălzit inimile organizatorilor.
Avia Invest, compania administrator al aeroportului, a făcut deja o tradiție din organizarea excursiilor pentru copii, la Aeroportul Internaţional Chişinău.
Photos from Chisinau International Airport, Moldova's post
        
Chisinau International Airport, Moldova
❗Noutăți bune❗
Din primăvara anului 2018, Wizz Air va opera zboruri spre Atena de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Prețurile la biletele spre această destinație încep de la 9.99* Euro!
http://www.wizzair.com
wizzair.com
        
Chisinau International Airport, Moldova
Astăzi se împlinesc 581 de ani de la prima atestare documentară a orașului Chișinău!

La Mulți Ani, Chișinău!

Stimați pasageri, Avia Invest Vă adresează cele mai sincere felicitări cu prilejul Hramului Orașului Chișinău, o sărbătoare care de-a lungul timpului a devenit o tradiție foarte frumoasă. Fie ca această zi festivă să Vă aducă fericire și bunăstare în casele Dvs., să rememorăm tradițiile care ne definesc și să păstrăm valorile naționale.

**********************************************
Сегодня исполняется 581 год с первого документального упоминания города Кишинёва.

С днём рождения, Кишинёв!

Уважаемые пассажиры, Avia Invest от всей души поздравляет вас с Днём города Кишинёва, праздником, который с годами стал очень красивой традицией. И пусть этот прекрасный день принесёт счастье и благополучие в ваши дома! Давайте не будем забывать традиции, которые нас определяют и сохранять национальные ценности.
Photos from Chisinau International Airport, Moldova's post
        
Chisinau International Airport, Moldova
Your free hand luggage from Wizz Air is getting bigger! :) Starting from 29 October you will be able to bring one bigger bag as hand luggage for free!
wizzair.com
        
Chisinau International Airport, Moldova
New interior design of Chisinau International Airport!
        
Chisinau International Airport, Moldova
Avia Invest continuă lucrarile de betonare la ➡️ segmentul nou de peron extins ➡️ căile de rulare și la cea de-a doua pistă. Cu pași siguri ne îndreptăm spre o infrastructură aeroportuară modernă precum la cele mai mari aeroporturi Europene!

Avia Invest продолжает работы по бетонированию нового отрезка расширенного перрона, рулежных дорожек и второй взлетно-посадочной полосы. Уверенными шагами мы приближаемся к появлению современной инфраструктуры аэропорта, аналогичной крупнейшим аэропортам Европы!
Photos from Chisinau International Airport, Moldova's post
1 week ago
1 week ago
Jack Geronimo - Keep going, good job!
        
Chisinau International Airport, Moldova
Descoperiţi oraşul Istanbul cu Turkish Airlines!
Photos from Chisinau International Airport, Moldova's post
        
Chisinau International Airport, Moldova
Începând cu 23 noiembrie 2017, Air Moldova lansează un nou zbor, Chişinău-Dubai. Cursa va fi operată cu o frecvență de 2 ori pe săptămână cu o aeronavă de tip Airbus 319, conform următorului orar:
În zilele de luni şi joi (ora locală):
Decolarea din Chișinău 21:50; aterizarea în Dubai 04:50
Decolarea din Dubai 06:50; aterizarea în Chișinău 10:10
Prețurile pentru această cursă încep de la 159 euro pentru bilete într-o direcție, cu toate taxele incluse. Biletele pot fi procurate online pe site-ul companiei http://www.airmoldova.md
AirMoldova
        
Chisinau International Airport, Moldova
În ajun de Ziua Națională a Vinului, Petru Jardan, Director General, „Avia Invest”, Gheorghe Arpentin, director, Oficiul Național al Viei și Vinulu și Diana Lazăr, vicedirector, Proiectul de Competitivitate din Moldova au întâmpinat festiv turiștii care au sosit azi la Aeroportul Chișinău.

Astfel, AVIA INVEST este partener și gazdă pentru acțiunea devenită deja tradiție, de a întâmpina turiștii la Aeroportul Chișinău cu sticle de vin cu logo-ul “Wine of Moldova”.
Petru Jardan, Director General, „Avia Invest” „Odată cu renovarea și extinderea aeroportului, suntem mândri să putem întâmpina și mai mulți călători în cele mai bune condiții. Ziua Națională a Vinului este ocazia perfectă pentru a-i cuceri pe turiștii străini cu tradițiile noastre și a-i servi cu tot ce avem mai bun – Vinul Moldovei. Iar cei care gustă odată din ospitalitatea noastră, se vor întoarce neapărat!”

Gheorghe Arpentin, director, Oficiul Național al Viei și Vinului: „Acest eveniment a devenit deja o tradiție – ne întâmpinăm oaspeții cu vin de calitate pentru al cincilea an consecutiv. La această ediție avem un motiv în plus să-i învităm pe turiști la Ziua Națională a Vinului – sărbătoarea evoluează spre un alt nivel de conștientizare eco, promovând standarde europene în materie de sustenabilitate. Pe 7 și 8 octombrie învățăm împreună să păstrăm legenda vie a Vinului Moldovei, fiind wine friendly și eco-friendly.”

Diana Lazăr, vicedirector, Proiectul de Competitivitate din Moldova: „În acest an Ziua Națională a Vinului va prezenta un număr record de vinificatori – 47 de companii din toate cele trei regiuni cu Indicație Geografică Protejată ale țării, reunite sub brandul vinicol de țară Vinul Moldovei. Multe vinării participă pentru prima dată la sărbătoarea națională și își vor prezenta în premieră produsele cu marcă proprie, iar acesta este și rezultatul eforturilor noastre. Susținerea USAID pentru sectorul vitivinicol în ultima perioadă s-a concentrat pe sporirea calității Vinului Moldovei și încurajarea tinerilor să se lanseze în domeniu.”
Photos from Chisinau International Airport, Moldova's post
        
Chisinau International Airport, Moldova
Turiști întâmpinați regește la Aeroportul Chișinău, în ajunul Zilei Naționale a Vinului!

Călătorii care ajung la Aeroportul Internațional Chișinău pe 6-7 octombrie, în ajunul Zilei Naționale a Vinului, se vor bucura de o primire în cele mai bune tradiții ale ospitalității moldovenești: muzică, vin de calitate și voie bună în „casa mare”, amenajată special. Oficiul Național al Viei și Vinului și compania „AVIA INVEST” vor oferi oaspeților de peste hotare produsul mândriei naționale – sticle promoționale de vin cu logo-ul „Wine of Moldova” și mesajul „Bine ați venit în Moldova!”. Vinul îmbuteliat în sticle de 187 ml este produs din „Rară Neagră”, un soi de struguri local, autentic prin excelență și reprezentativ pentru Vinul Moldovei.

Timp de două zile, promoterii îmbrăcați în costume naționale vor distribui în zona „Sosiri” cele circa 5000 de sticle promoționale cu vin, însoțite de pliante informative despre Ziua Națională a Vinului, precum și invitația de a participa la spectacolul cultural din Piața Marii Adunări Naționale.
Photos from Chisinau International Airport, Moldova's post
        
Chisinau International Airport, Moldova
Un grup de 36 de copii străini impresionați de excursia de la Aeroportul Internațional Chișinău. Compania Avia Invest a organizat o excursie prin aeroport pentru generaţia mică şi tânără. Copiii au avut posibilitatea să facă cunoştinţă în mai de aproape cu lumea fascinantă a aviaţiei. Tinerii oaspeți au urcat la bordul unui avion și au avut posibilitatea unică de a vedea cum arată din interior cabina piloţilor şi de a sta la manşa unui avion real, momentul probabil cel mai impresionant al evenimentului,
ceea ce a provocat un adevărat val de emoţii pozitive.
Turul a mai cuprins şi o vizită la serviciul pompieri, care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul Aeroportului Internaţional Chişinău.Aceștia au făcut cunoştinţă cu priorităţile acestei subdiviziuni şi intervenţiile în caz de necesitate a salvatorilor, primind sfaturi utile din partea serviciului pompieri iar speciliaştii aeroportului au satisfăcut curiozitatea copiilor răspunzând la cele mai diverse întrebări ale acestora.
Photos from Chisinau International Airport, Moldova's post
2 weeks ago
Vio Letty - O echipa foarte bravo! La Chisinau International Airport, Moldova activeaza profesionisti!
        
Chisinau International Airport, Moldova
În acest an, cu ocazia Zilei Aviaţiei Civile a Republicii Moldova, AVIA INVEST-organizatorul Show-ului Aviatic din 30 septembrie a felicitat peste 500 de veterani, oferindu-le mulţumiri și cadouri pentru că au pus bazele aviaţiei în Moldova şi au participat de dezvoltarea acesteia.
Photos from Chisinau International Airport, Moldova's post
        
Chisinau International Airport, Moldova
Standul AVIA INVEST a atras toate privirile la Air Show 2017, din 30 septembrie la Aeroportul Chișinău! Pe lângă elementele de decor care au creat imaginea perfectă a începutului aviației civile, s-au bucurat de o atenție deosebită din partea oaspeților evenimentului și "personajele" noastre tinere :)
Photos from Chisinau International Airport, Moldova's post
2 weeks ago
Ghenadie Milicenco - Frumoase amintiri. Mersi Chisinau International Airport, Moldova
        
Chisinau International Airport, Moldova
Avia Invest a organizat pe Aeroportul Internațional Chișinău un show aviatic excepțional. Anul acesta s-a înregistrat un record nou: peste 35 mii de oameni au urmărit cele mai spectaculoase acrobații aeriene și un concert cu cei mai îndrăgiți interpreți din Moldova.
La fel, în acest an, zona pentru copii a fost una impresionantă. Copiii s-au distrat de minune alături de super eroiii preferați într-o zonă special amenajată cu diverse activități.
Totodată, ne bucurăm că am putut oferi mulțumiri și cadouri pentru 500 de veterani din cadrul Aviaţiei Civile.
RECORD: Peste 35 mii de oameni au urmarit un show aviatic excepțional la Aaeroportul Chișinau (FOTO)
2 weeks ago
        
Chisinau International Airport, Moldova
Air Show 2017 at Chisinau International Airport! Thanx to Егор Тетюшев for these amazing photos :)
Photos from Chisinau International Airport, Moldova's post
2 weeks ago
Nadia Pruteanu - Bravo! Mi-a plăcut enorm ❤
2 weeks ago
Liliana Raducan - Am fost pentru prima data si mi-a placut foarte mult. Felicitari
2 weeks ago
Anna Creciun - Felicitări! Eveniment cu adevărat special! 🤩🤩🤩