Sarajevo International Airport Airport

Sarajevo International Airport

Traveling to Sarajevo International Airport? Let Logan Car Hire compare all the major and local car rental companies at Sarajevo International Airport to find you the right car for you. We search Avis, Hertz, Dollar, Enterprise, Budget and Sixt at Sarajevo International Airport

Car Rental Booking

Like us

Sarajevo International Airport News

Sarajevo International Airport
Međunarodni aerodrom Sarajevo uveo online prodaju karata
2 weeks ago
- Odlicno
2 weeks ago
- 👍👏👏👏👏
2 weeks ago
- Napokon i to da docekamo 😁
2 weeks ago
- Bilo je vrijeme
2 weeks ago
- Merim Uzunovic
        
Sarajevo International Airport
Svim našim putnicima, poslovnim partnerima i uposlenicima, želimo sretan 1. maj-Međunarodni praznik rada!

Happy 1st May - International Labor Day- to all our passengers, business partners and employees
Svim našim putnicima, poslovnim partnerima i uposlenicima, želimo sr
        
Sarajevo International Airport
Studenti Ekonomskog fakulteta u Sarajevu posjetili su Međunarodni aerodrom Sarajevo. Riječ je o edukativnoj posjeti u sklopu koje su se studenti upoznali sa procesom prihvata i otpreme zrakoplova, putnika i robe kroz AMS sistem (Airport Management System).
Ovaj sistem je razvio Sektor za informatičke i komunikacione tehnologije Međunarodnog aerodroma Sarajevo, a koji koriste brojni zaposlenici aerodroma, te koji je od izuzetnog značaja za obavljanje aktivnosti i operacija na aerodromu.
AMS omogućava unos i obradu podataka potrebnih za planiranje i kontrolu aerodromskih operacija. Prikupljene podatke prezentira putnicima putem eksternih sistema preko FIDS (Flight Information Display System) monitora, audio objava i razglasa, putem web stranice (http://sarajevo-airport.ba) i mobilnih aplikacija. Sistem također omogućava fakturiranje i naplatu avijacijskih usluga, statističke preglede i izvještaje. AMS je web baziran sistem izrađen u najsuvremenijim trenutno dostupnim informacionim tehnologijama.
Studenti su obišli Operativni kao i Dispečerski centar,gdje su se na licu mjesta uvjerili u prednosti i karakteristike ovog sistema.
Međunarodni aerodrom Sarajevo pridaje veliki značaj suradnji sa sa akademskim institucijama u zemlji i inozemstvu, te ovaj posjet predstavlja dodatnu potvrdu opredijeljenosti za prezentiranje iskustava u radu zaposlenika sarajevskog aerodroma.
Photos from Sarajevo International Airport's post
        
Sarajevo International Airport
Aviokompanija SWISS od danas putnike na relaciji Sarajevo-Zurich-Sarajevo prevozi u najnovijem zrakoplovu Bombardier C serije

Međunarodni aerodrom Sarajevo ponosan je na činjenicu da je na našu pistu danas sletio jedan od najinovativnijih i najmodernijh zrakoplova na tržištu, Bombardier C serije. Naime, putnici aviokompanije Swiss od danas imaju mogućnost da na relaciji Sarajevo-Zurich putuju ovim zrakoplovom, koji je u svijetu zrakoplovstva poznat pod imenom “jet koji šapuće.“
Ovaj tip zrakoplova zahvaljujući suvremenim motorima, proizvodi dvostruko manje buke u odnosu na slične tipove zrakoplova. Osim toga ovaj zrakoplov nudi dodatni osjećaj komfora, veliki prozori čine kabinu svetlijom, a prostor za odlaganje ručnog prtljaga je znatno veći. Ergonomsko sjedište također nudi dosta komfora, a osiguran je i dodatni prostor između sjedišta. Najsuvremenija pilotska kabina je razvijena neposrednom suradnjom kompanija SWISS i Bombardier i potpuno je prilagođena potrebama posade.
CS100 prima 125 putnika i zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji i inovativnom dizajnu, postavlja nove standarde u oblasti ekonomičnosti, ekološke prihvatljivosti i komfora putnika i to sa 25% nižim troškovima. Specijalno oblikovana krila i zakrilca osiguravaju optimalnu veličinu motora, manju potrošnju goriva, a time i manju emisiju štetnih materija. Na taj način, u poređenju sa drugim zrakoplovima u svojoj klasi, C serija smanjuje emisiju CO2 za 20%.
“U avio kompaniji SWISS, koja posluje kao dio Lufthansa Grupe, veoma smo ponosni na najnoviji tip zrakoplova u SWISS floti, Bombardier C serije, a posebno na činjenicu da ovaj zrakoplov leti za/iz Sarajeva od 15. travnja“, naglašava Bernhard Vodl, generalni direktor Lufthansa Group za Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Crna Goru, Srbiju i Sloveniju.
“Mi smo bili prva avio kompanija koja je još 2008. poručila ovaj tip zrakoplova, jer smo još tada vjerovali u ovaj proizvod i Bombardier tim. Sada, 10 godina kasnije i poslije uloženih dvije milijarde švicarskih franaka i putnici iz Bosne i Hercegovine imaju mogućnost da uživaju u prednostima ovog zrakoplova. SWISS je prva avio kompanija u svijetu, koja je tijekom leta 2016. godine, uvela Bombardier C serije na kraćim i srednjim relacijama unutar europske mreže. Do kraja 2018. će ukupno 30 zrakoplova ovog tipa letjeti u SWISS floti“, dodaje Vodl.

Odluka aviokompanije Swiss, odnosno Lufthansa grupacije, da uvede ovaj zrakoplov na svojoj ruti prema Sarajevu još je jedna potvrda rentabilnosti ove linije, te kvaliteta usluga koje Međunarodni aerodrom Sarajevo pruža svojim poslovnim partnerima i putnicima, te visokosofiticarane opreme i moderne infrastrukture kojom raspolaže.
Činjenica da ovaj zrakoplov proizvodi dvostruko manje buke u odnosu na slične tipove zrakoplova je od posebnog značaja stanovnicima Sarajeva koji žive u blizini aerodroma. Dolazak ovog zrakoplova dodatno potvrđuje da će se rast koji Međunarodni aerodrom Sarajevo bilježi u protekle dvije godine nastaviti i u 2018. godini.
Photos from Sarajevo International Airport's post
5 weeks ago
5 weeks ago
- Dijana
5 weeks ago
- Hvala bogu dobro ste se sjetili uvesti direktan let iz Ciriha za Sarajevo dosadilo je vise ovo presjedanje u Zagrebu samo se nadam da necete pretjerivati sa cijenama ☺
5 weeks ago
- a prazan avion u oba pravca
5 weeks ago
- Vazno je da nemoramo ici u Hrvatsku Zagreb na aerodrom.
5 weeks ago
- Ibra Sad Ibisevic
5 weeks ago
- Sta vrijedi sto je Sletio kad nije vas avion.Kako doso tako otiso.
5 weeks ago
- Kaze Jasmin da mu ostavite jedno mjesto do prozora😌
5 weeks ago
- Disa Pepic
5 weeks ago
- Konačno naš CS100 u Sarajevu ✈️❤️😃✌️ Slavka Popovic Babalj
        
Sarajevo International Airport
Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo počela je sanacija još jednog dijela parkirne platforme za zrakoplove. Riječ je faznoj sanaciji platforme, koja je započela još 2014. godine,a koja će omogućiti novi period eksploatacije od minimalno 20 godina. Prva faza je uspješno završena 2014. godine kada je sanirano oko 1700 m2 platforme. Druga faza je završena prošle godine kada je zamijenjeno novim slojevima i završnom betonskom pločom oko 3500 m2 parking platforme.
Građevinski radovi se i ovaj put odvijaju 24 sata dnevno, a stručne službe aerodroma Sarajevo poduzele su niz organizaciono-tehničkih mjera kako izvođenje radova ne bi utjecalo na sigurnost i redovnost zračnog prometa. Radovi bi trebali biti završeni do sredine idućeg mjeseca, a ovaj put će biti sanirano oko 3000 m2 postojeće parking platforme, odnosno zamijenjeno novim slojevima i završnom betonskom pločom debljine 30 centimetara, a sve u skladu sa međunarodnim ICAO propisima.
Sanacija se vrši zbog problema u eksploataciji dijela platforme, konkretno zbog problema sa kolotrazima koje su uzrokovali točkovi zrakoplova na parking pozicijama, a zbog čega je vrlo često bilo neophodno vršiti zamjenu asfalta na tim dijelovima platforme.
Osim radova na sanaciji parking platforme, uskoro se očekuje i završetak radova na izgradnji rashladne komore, a koja će znatno olakšati izvoz kvarljive robe. Kapacitet rashladne komore je 80 tona, odnosno 64 euro palete, a površina 230 metara kvadratnih. Ona će biti multifunkcionalna, što znači da će u prostoru komore biti osiguran temperaturni režim od 0 do 5 stupnjeva za transport i skladištenje robe osjetljive robe, ali i režim takozvane ambijentalne temperature od 15 do 25 stupnjeva, te može služiti i kao skladište.
Uz sve ove radove, istovremeno se radi i na rekonstrukciji mreže za odvodnju otpadnih i oborinskih voda. Postojeća mreža je zastarjela i svojim kapacitetima i profilima ne može podmiriti sve priključene i novoplanirane objekte, te se stoga pristupilo rekonstrukciji. Dužina trase kanalizacione mreže je oko 820 m, a oborinske kanalizacije oko 550 m.
Svi ovi radovi značajno će unaprijediti razinu i kvalitet usluga koje Međunarodni aerodrom Sarajevo pruža svojim poslovnim partnerima i korisnicima.
Photos from Sarajevo International Airport's post
5 weeks ago
- Kralj si
5 weeks ago
- Napravite onu traku za torbe ,izgleda kao da joj je 100 godina,strah me bilo pokupit kofer s onoga !
        
Sarajevo International Airport
Međunarodni aerodrom Sarajevo i ove godine sudjeluje na 21. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru, koji će trajati do 14.04.2018.
Na mostarskom sajmu predstavit će se više od 800 izlagača iz dvadesetak zemalja.
U okviru sajma održat će se i dvije podsajamske manifestacije Sajam turizma i Sajam knjige i grafičke industrije, kao i brojne tematske konferencije, forumi, stručni skupovi i B2B razgovori.
Učešće Međunarodnog aerodroma Sarajevo je u okviru domena Federalnog ministarstva prometa i komunikacija, a s obzirom da učestvuju i drugi aerodromi iz BiH i regiona, te ostali poslovni subjekti koji se bave prevozom roba, posebna pozornost stavljena je na usluge u zračnom prometu i prevoz roba zračnim putem.
Međunarodni aerodrom Sarajevo predstavit će ovaj put brojnim posjetiteljima i poslovnim partnerima svoje cargo usluge i s tim u vezi, rashladnu komoru čija se završetak izgradnje očekuje ovih dana, a koja će znatno olakšati izvoz kvarljive robe. Kapaciteta rashladne komore je 80 tona, odnosno 64 euro palete, a površina 230 metara kvadratnih. Ona će biti multifunkcionalna, što znači da će u prostoru komore biti osiguran temperaturni režim od 0 do 5 stupnjeva za transport i skladištenje robe, ali i režim takozvane ambijentalne temperature od 15 do 25 stupnjeva.Kada se isključi temperatura, komora će služiti i kao skladište.
Za sve one koji posjete naš štand pripremili smo i male poklone: promotivni materijal, monografije Međunarodnog aerodroma Sarajevo i brojne druge...
Međunarodni aerodrom Sarajevo predstavlja ne samo glavnu vezu Bosne i Hercegovine sa ostatkom svijeta, već sve više postaje prepoznatljiv brend na domaćoj i međunarodnoj sceni. Prošle godine opsluženo je više od 950.000 putnika,a već ove godine očekujemo našeg prvog milijunitog putnika.
Međunarodni aerodrom Sarajevo izuzetno je značajan i za ostale grane gospodarstva u Bosni i Hercegovini.Turizam je jedna od gospodarskih grana koja ima izuzetno širok dijapazon koristi, tako da će povećan protok turista preko Međunarodnog aerodroma Sarajevo imati pozitivne učinke na niz gospodarskih sektora u našoj zemlji.
Photos from Sarajevo International Airport's post
        
Sarajevo International Airport
Novi ljetni red vožnje autobusa na liniji Aerodrom – Baščaršija

Airport-Baščaršija (city center) bus line Summer timetable
Novi ljetni red vožnje autobusa na liniji Aerodrom – Baščaršija
6 weeks ago
- JE LI IDETE OD AUTOBUSKE STANICE DO AERODROMA
6 weeks ago
- Cijenila bih kada bi vozaci Centrotransa vozili prema ovom rasporedu a ne da preskacu voznje "jer im se ne da" ili ako nema dovoljno putnika. Vi ste kao kompanija odredili svoj red voznje i trebate ga se pridrzavati - ja sam radnik koji umoran nakon smjene od 12h zeli da ide kuci a vi me svaki put odbijete. To nije uredu!
6 weeks ago
- Toliko uzme i taxi 10 km
        
Sarajevo International Airport
Sretan Vaskrs!

Happy Easter from the Sarajevo International Airport!
Photos from Sarajevo International Airport's post
        
Sarajevo International Airport
Svim građanima Sarajeva čestitamo 6.april-Dan grada Sarajeva
Svim građanima Sarajeva čestitamo 6.april-Dan grada Sarajeva
        
Sarajevo International Airport
Kroz sarajevski aerodrom u tri mjeseca prošlo više od 169.000 putnika
6 weeks ago
- I da još hoćete otvoriti liniju Billund - Sarajevo sa Wizz Air bilo bi ekstra ! Ima nos dosta koji bi volili tu liniju
6 weeks ago
- Sta je sa direktim letom kopenhagen Sarajevo koji ste najavil od 25.3 ??
6 weeks ago
- Neka mašala
        
Sarajevo International Airport
Svim katolicima želimo sretan Uskrs!
Happy Easter from the Sarajevo International Airport
Photos from Sarajevo International Airport's post
        
Sarajevo International Airport
Normaliziran promet na Sarajevskom aerodromu
7 weeks ago
- Edita Drljevic Madzarevic evo lete hhaahahhah
        
Sarajevo International Airport
Lufthansa, njemački nacionalni avioprevoznik, najveći europski avioprevoznik i član udruge Star Alliance, danas je na Međunarodnom aerodromu Sarajevo obilježila 20. obljetnicu uspostave redovite međunarodne linije München-Sarajevo-München. Na press konferenciji i prigodnom prijemu istodobno je obilježeno i dvadeset godina uspješne poslovne suradnje Međunarodnog aerodroma Sarajevo i Lufthanse.
Prvi let na ovoj liniji Lufthansa je obavila 29. marta 1998. tek godinu i pol dana nakon što je Međunarodni aerodrom Sarajevo ponovo otvoren za civilni promet. Lufthansa je time bila jedna od prvih aviokompanija koje su otpočele avio operacije sa našeg aerodroma nakon završetka rata, čime su značajno doprinjeli ponovnom povezivanju Sarajeva sa ostatkom Europe i svijeta, normalizaciji života u Sarajevu, te jačanju ekonomske slike naše zemlje.
Tijekom proteklih nekoliko godina, Lufthansa samo sa navedenom linijom pokriva oko 10% prometa na Međunarodnom aerodromu Sarajevo. Kada se tome dodaju druge tri kompanije Lufthansa grupacije koje također operiraju sa našeg aerodroma – Austrian Airlines, Swiss i Eurowings – udio Lufthansa grupacije predstavlja više od jedne četvrtine ukupnog broja putnika prevezenih sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo.
Na Lufthansinoj izravnoj međunarodnoj liniji Sarajevo-München-Sarajevo zrakoplovi lete svakoga dana u tjednu, a putnici se prigodom dolaska u minhensku zračnu luku mogu koristi ostalim brojnim Lufthansinim linijama do 137 destinacija u 44 zemlje diljem svijeta.
Osim toga, kao član najveće udruge avioprijevoznika Star Alliance, Lufthansa u suradnji s partnerima omogućuje putovanja diljem svijeta, a pritom se putnici mogu koristiti mnogim pogodnostima zajedničkoga globalnog proizvoda (zajednički terminali, skupljanje nagradnih milja, itd).
Photos from Sarajevo International Airport's post
7 weeks ago
- Lufthansa its time to connect Frankfurt and Sarajevo International Airport !
7 weeks ago
- Berlin - Sarajevo nedostaje !
7 weeks ago
- Zbogom pameti 🙂
7 weeks ago
- steta sto ne postoji linija Hamburg -Sarajevo
        
Sarajevo International Airport
Djeca starije grupe iz vrtića Biseri posjetila su danas Međunarodni aerodrom Sarajevo.Djeca su aerodrom posjetila u okviru projekta koji zajednički realiziraju JU Djeca Sarajeva i Televizija Sarajevo, a riječ je o seriji emisija za predškolski uzrast. Emisije imaju za cilj da djecu upoznaju sa različitim zanimanjima.
Zaposlenici aerodroma upoznali su mališane sa svim aktivnostima koje se obavljaju na aerodromu, te su im objašnjene sve procedure koje putnici trebaju proći kada putuju zrakoplovom.Najinteresantnija tijekom posjete, međutim, djeci je bila prilika da vide zrakoplov, te obiđu njegovu unutrašnjost.Zahvaljujući zaposlenicima Qatar Airways-a, čiji zrakoplov su djeca obišla, također im je pružena i prilika da razgovaraju sa posadom zrakoplova.
Djeci je omogućeno i da učestvuju u svim procesima rada, uključujući prodaju karata, javljanje na telefon, čekiranje prtljaga i izdavaje boarding karata...
Policijski službenici GP BiH su pokazali djeci kako se obavlja kontrola pasoša i KDZ pregled putnika i prtljaga, otkrivaju zabranjeni predmeti, a pokazana im je i specijalistička oprema.
Djeca su osim prilike da vide zrakoplov, najviše obradovala demonstracija vježbe sa službenim psom, belgijskim ovčarom, koji je dresiran za otkrivanje eksplozivnih materija.
Iako danas nisu mogli otputovati na daleki put, jer su se vratila u vrtić na ručak i popodnevno spavanje, djeca su otišla sa brojnim novim znanjima i iskustvima, te se raduju budućim ovakvim posjetama i pravim putovanjima.
Photos from Sarajevo International Airport's post
8 weeks ago
- Draga nasa djecica❤
8 weeks ago
- Duse drage super su😍
8 weeks ago
- Merima Djozic Sahmanovic
8 weeks ago
- Vildana Krso
        
Sarajevo International Airport
Avio kompanija SAS Scandinavian Airlines otpočela je danas letove na direktnoj liniji Kopenhagen-Sarajevo-Kopenhagen.
Letovi će se obavljati u periodu između 24. marta i 29. septembra 2018. godine.
Nakon inauguralnog leta, SAS Scandinavian Airlines će za potrebe ove linije koristiti moderni zrakoplov Airbus A320 sa 168 mjesta, kao i Airbus A320neo sa 174 mjesta.
Današnji let iz Kopenhagena prema Sarajevu, prvi na ovoj liniji, je bio u cjelosti popunjen, što potvrđuje veliku zainteresiranost putnika.
Avio karte Sarajevo-Kopenhagen možete rezervirati i kupiti putem šaltera prodaje karata Međunarodnog aerodroma Sarajevo ili putem web stranice Scandinavian Airlines http://www.flysas.com.
Linija je od posebnog značaja za naše građane u Danskoj i Švedskoj, ali i za turiste iz ovog dijela Europe koji sve više posjećuju našu zemlju. Cijene karata variraju ovisno od slobodnih mjesta i datuma rezervacije, odnosno putovanja, ali početna cijena povratne karte se kreće već od 170 EUR.
SAS Scandinavian Airlines je najnovija u nizu avio kompanija sa kojima je Međunarodni aerodrom Sarajevo uspostavio suradnju u proteklom periodu, čime se nastavljalju ostvarivati pretpostavke za rekordan broj putnika, avio operacija, te kargo prometa i u ovoj godini, što sve doprinosi razvoju turizma i jačanju ekonomske slike Sarajeva, Federacije BiH i cijele Bosne i Hercegovine.
Photos from Sarajevo International Airport's post
8 weeks ago
- Dobrodošao 😀😀😀
8 weeks ago
- Žalosno sto ne leti iz Stokholma direkto 👇🏿
8 weeks ago
- Istina je da lete, ali vam datumi nisu tacni. Direktni letovi pocinju tek od juna i zadnji let je 1808.
8 weeks ago
- Dijana Hadziosmanovic❤️
8 weeks ago
- Sa srecom.Divno🤗
8 weeks ago
-
8 weeks ago
- Aida
8 weeks ago
- Maja Husic ✈
8 weeks ago
- Ja se obradovao direkt let a ono pola zemaljske kugle preletis do sarajeva sa presjedanjem.... Samo na slici nije A320 😁
8 weeks ago
- Irma Tihić 😃
        
Sarajevo International Airport
Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo održan je sastanak između predstavnika aerodroma i brojnih aviokompanija koje operiraju sa aerodroma Sarajevo. Tema sastanka je bila migracija sa postojećeg sistema za kontrolu odlazaka zrakoplova, putnika i stvari HP DCS na novi sistem Res2/Iport DCS.
Taj sistem kompjuterski automatski kompletira podatke putnika koji su potrebni za prijavljivanje na let, te procesuira radnje vezane za štampanje bording karata, prihvatanje i sortiranje prtljaga, ukrcavanje putnika i prateće radnje. Prelazak na ovaj sistem predstavlja izuzetno kompleksan zadatak i strateški je korak u pravcu osuvremenjivanja rada Međunarodnog aerodroma Sarajevo.
Prelazak na novi sistem značajno će povećati efikasnost aerodroma u obavljanju osnovnog procesa, te dodatno unaprijediti razinu i kvalitet usluga koje Međunarodni aerodrom Sarajevo pruža svojim poslovnim partnerima i korisnicima.
Photos from Sarajevo International Airport's post
        
Sarajevo International Airport
Svjesni potrebe za stalnim poboljšanjem kvaliteta usluga koje pružamo, te s obzirom da nam je u tome iskustvo naših putnika od izuzetne važnosti, Međunarodni aerodrom Sarajevo provodi anketu Ocjena zadovoljstva putnika.
Na odlazećim gate-ovima je dostupna kutija sa anketnim listićima sa pitanjima i poljem za dodatne komentare. Ljubazno molimo putnike da uzmu učešće u ovoj anketi, te da na postavljena pitanja odgovore upisivanjem znaka X u odabranu rubriku, upišu dodatne komentare ukoliko ih imaju, te da popunjeni upitnik ubace u anketnu kutiju.
Cilj ankete je poboljšanje kvaliteta naših usluga u skladu sa Vašim zahtijevima i očekivanjima, te ćemo cijeniti svaki Vaš komentar ili sugestiju.

Vaš Međunarodni aerodrom Sarajevo
Photos from Sarajevo International Airport's post
10 weeks ago
- Nisam iz Sarajeva, pa ću ovdje napisati da sa ljubaznošću i uslugama ne zaostajete za zemljama EU. 100% sam invalid i potrebna mi je potpuna pomoć/asistencija. Vaši radnici koji to rade potpuno predano i odgovorno rade svoj posao. Sve pohvale imate od mene! PS: Nadam se samo da ćete uskoro imati neku povoljniju (jeftiniju!) liniju za Amsterdam.
10 weeks ago
- posto nisam u Sa ja bih ovako,usluge su super,ali fali jos direknih linija za grad geteborg,Wizz ili druge kompanije,naporno je preko tuzle,dakle smanjite aerodromske tarife,geteborg je drugi po velicini grad u Svedskoj a Bosanaca ima mnogo koji bi koristili direktan let iz geteborga,nekad je to bilo ,hvala ,iako ovo nije tema objave,mnogo pozdrava uposlenicima
        
Sarajevo International Airport
Sarajevski aerodrom ove godine očekuje više od milion putnika
10 weeks ago
-
10 weeks ago
-
10 weeks ago
- Bravoooo😎
10 weeks ago
- Jos kad SAS karta CPH - SJJ nebi kostala 600 eura bilo bi to za medalju... Newyork, Hongkong kosta 400-500 eura a ovo je bas pretjeravanje.
        
Sarajevo International Airport
Svim ženama u BIH i svijetu upućujemo iskrene čestitke u povodu 8.marta Međunarodnog dana žena!

Happy International Woman's Day !
Svim ženama u BIH i svijetu upućujemo iskrene čestitke u povodu 8.m
        
Sarajevo International Airport
Kajmaković: Ove godine naš aerodrom imat će više od milion putnika
10 weeks ago
- Cestitam postovani direktore.! Mnogo zdravlja i poslovnih uspjeha .
10 weeks ago
- U vedite liniju Billund sarajevo ima ce te putnika da nemozes zamisliti